2015. december 22., kedd

Betoncserép akció

Tetőcserép akció után kutat? Nézze meg akciós tetőcserép kínálatunkat! Miért betoncserép ? A beton több mint éve a tetőcserép alapanyaga! A beton, mint tetőcserép-alapanyag napjaink egyik leggyakrabban alkalmazott tetőfedési technikája.


Mi azonban már több mint éve dolgozunk vele!

Egyszerűen hosszabb az élettartama. Az oldalon található termékek árai mind a gyártók által megszabott, hirdethető árakat tartalmazzák. Egyedi árajánlatát a legtöbb esetben a meghirdetett árak alatt tudjuk Önnek elkészíteni, így jelentős összeget spórolhat meg a tetőfedő anyag megvásárlása során. Prémium, Standar Basic kategóriás termékünk, valamint Kerámia tetőcserepeink akár -kal alacsonyabb áron kaphatóak.


Tondach kerámia cserép akciós áron! A megfelelő típus és mennyiség kiválasztása után kérje egyedi árajánlatunkat. A modern héjazatok nem nélkülözhetik azon fém, és műanyag kiegészítő elemeket, amelyek biztosítják az épület tetőjének tökéletes vízzáróságát, porhó elleni védelmét, és emellett a kiszellőztetést is megvalósítják.


Bramac tetőcserepek állandó akciókkal! Hogy néz ki a tetőn a cserép?

Mennyit rendeljek belőle? Azonnali válaszok szakértőktől. Ha az akcióban résztvevő színek és formák közül választ, az akció ideje alatt mindössze az adott modell natúr vörös színű változatának árát kell fizetnie. A Standard Basic termékcsalád hagyományos stílusú, nagy hullámos betoncserép igazán klasszikus megjelenést adhat otthonának, idézve az igazi délvidéki hangulatot.


A színek, kizárólag. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Az OK gombra kattintva vagy a az oldal továbbgörgetésével Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Az ajánlatok megtekintéséhez kattintson ide!


Terrán tetőcseréppel, mely Európa egyik legmodernebb gyártástechnológiájával készül, és most akár bruttó 1. Ft-ot visszanyerhet a tetőjéhez felhasznált cserép árából! Ehhez csupán ennyit kell tennie: Vásároljon bármilyen Terrán. Ha egy könnyű és erős cserepet szeretne, mindezt megspékelve egy speciális felületkezelési eljárással, akkor a Synus ELEGANT betoncserép a legjobb választás!


Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát. TONDACH kerámia cserép akció.


Akciós cserepek óriási választékban. Országos kiszállítás. Telepi átvétel esetén további akciók.


A betoncserép napjaink építészetének a legelterjedtebb tetőfedő anyaga, hiszen a betonból egyszerűen készíthető szép cserép, ami esztétikus tetőt eredményez.

PALACSERE PROGRAM - A CREATON VESZÉLYES HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSI PROGRAMJA. Az egészségre káros azbeszt és bitumen tartalmú tetők felújítására az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás a körültekintő bontás, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ha Ön a tulajdonosa ennek a webcímnek, akkor az admin oldalon keresztül tetszőleges tartalmat állíthat be ehhez a domainhez. Ha bővebb tájékoztatásra van szüksége bátran írjon ügyfélszolgálatunknak.


Leier Hungária Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések