2015. december 14., hétfő

Fa perforált lemez

Falap, falemez kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Perforált lemezek ovállyukasztással. A hosszúkás alakú nyílások tetszetős külsőt biztosítanak a lemezeknek, amelyek nagyon jól felhasználhatók pl. Az ovállyukasztással ellátott lemezek a mezőgazdasági szezonmunkáknál is jól. Ha ennél hosszabb szálas terméket rendel, kérjük a megjegyzésbe írja meg a vágási méretet.


Collina galéria Megnézem.

Bambooshop galéria megnézem. Mutassa be ügyfeleinek, vevőinek kézzelfoghatóan az anyagokat, mintákat! Anyagtípusainkból és népszerű perforác. A perforált lemezekkel számtalan formában és helyen találkozhatunk.


Legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár az élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk a terméket valamilyen jelleggel. Egyedi gyártású perforált lemezek. Mezőgazdasági rostalemezek.


Idén a fa árnyalatai.

Az árlistában szereplő perforált lemez árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén érvényes egységárak. Bútorlap kereskedelem, lapszabászat, gyors kiszolgálás, házhozszállítás. Közel 2féle dekor bútorlap azonnal raktárról!


Válassza ki alapanyagait bútoraihoz nálunk, meg is csináljuk. Horganyzott perforált lemez ! Csak személyes átvétel lehetséges a termék méretei miatt. Kiválóan alkalmas üzletberendezésre, raktározásra, tároláshoz.


Ez egy perforált lemez keret nélkül, azonban egy keretet készítve neki akár fából, vagy fémből már fel lehet rakni a falra is. Natúr perforált MDF lap, R1. Termék előnyei: Esztétikus, változó minták, könnyű,. Fa lemez , lap kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. A munkalapok időtállóságához a jó alapanyagon túl szakszerű.


Bambusz-és fűszövet burkolatok, perforált lemezek feed. A csavarvégek eltakarására takarópontokat használhat. MEVACO – Lenyűgözően egyszerű.


Az igényesebb berendezési tárgyakhoz vagy burkolati elemekhez jobban illenek a különböző lombos fa furnérbevonatú, ám kezeletlen lemezek. SIMPSON perforált lemez NP 50x200x2.

CNA rovátkolt szegekkel és CSA. Homogén, egyenletes szín: a nyár, a többi fától eltérően, világos és homogén színt hozhat létre. Könnyen megmunkálható: nyár puhafa.


Lemez , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Lemezek árak, és további információk, specifikációk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések