2015. december 30., szerda

Salétromos falak

A víz a talajban jelenlévő sókat feloldja és felszivárog velük a falazat alsó részébe. Ott azután a víz elpárolog, de az ásványi sók salétrom formájában megmaradnak. A folyamatos szivárgás következtében a. Mindkét esetben megszüntethető a vizes falak utólagos szigetelésével.


A vizes, salétromos falak akár egészségkárosító hatásúak is lehetnek.

Régebbi épületeknél a vízszigetelés már elöregedett vagy egyáltalán nem. Vízszigetelés kedvező áron, utólagos falszigetelés, vizes fal szigetelése, injektálás, falfűrészelés, salétromos ház, vizes, nedves falak szigetelése. Ez a rövid videó bemutatja hogyan lehet házilag vizes falak szigetelését utólagosan megoldani egy egyszerű de trükkös megoldással!


Válasz: Igen, de először meg kell szüntetni a problémát, különben ez is csak tüneti kezelés lesz. A kapillárisokon keresztül a talajból felszivárgó víz amint a vakolat felületére ér, elhagyja a magával hozott sókat, elpárolog. A só viszont ott marad a vakolatban, ez a folyamat a mindenki számára ismert salétromosodás. A lerakott sók megszáradnak, megszilárdulnak, ami erős.


How To Hit the Ball Then The Turf With Your Irons - Magic Drill - Duration: 11:30.

A szárító vakolat nem segít? Salétromos , Penészes, Vizes a fala, hullik a vakolat? Nem tudja mitévő legyen? MI TUDUNK ÖNNEK SEGíTENI.


Háza felújítását kezdje a falak talajpára elleni szigetelésével. Vizes, nedves, salétromos , dohszagú, penészes falak AQUAPOL szigetelése, év garanciával, az Ország bármely területén! A legfontosabb: száraz, egészséges környezetben élni. Vizesfal, nedvesfal, penészesfal, salétromos falak , épületek roncsolásmentes szigetelése - Vizes, nedves, penészes, salétromos falak , épületek roncsolásmentes szigetelése.


Meglévő és felszivárgó víz elleni teljes körű védelem, éves szigetelési garanciával. A lakásban a levegõ pára tartalma kellemesebbé válik, a száraz falak pedig fûtési költséget takarítanak meg. A falak nem repednek meg, nem kell õket kiékelni. Szigetelés után a laza salétromos vakolatot el kell távolítani és salétrommentesíteni. Cégünk vízes salétromos falak ,épületek,házak,lakások,pincék utólagos vízszigetelésével foglalkozik.


Korszerü,falbontás nélküli technológiákkal! Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek már elegük van az évenkénti felújitásokból, és szeretnének egy végleges megoldást találni problémájukra. Ezermesterek segítségét szeretném kérni.


Mit lehet tenni a vizes falakkal?

Tégla építésű sátortetős házról van szó a 60as években épült. Egy kőműves mesterépítette annó. A szuterén részt szeretném felújjítani.


Sajnos a falak feláztak,most hogy a vakolatot levertem nagyon meglepődtem hogy mik vannak a tégla közé építő elemként berakva. Lehet szegény mester. Normál esetben egy ház építésénél a falak alá készül valamilyen szigetelés.


A salétromos fal az esetek többségében a régebbi házak betegsége, amikor még kátránypapírt használtak szigetelésként, ha használtak egyáltalán valamit. A falátvágásos szigetelés folyamata Pinceszigetelés utólag Talajnedvesség elleni szigetelés injektálással Vályogház szigetelése Terasz szigetelése Gyakran. Miért válasszon minket?


A megfelelő szakember megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani ingyenesen letölthető kiadványunkkal! Ha szakmai segítségre lenne szüksége, akkor keresse a salétromos falak ügyében a szaktanácsadónkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések