2015. december 17., csütörtök

Modern szőnyeg

Modern szőnyegek divatos mintákkal. Inkább a hagyományos stílus híve? Tekintse meg többféle színben és mintával kapható klasszikus. A modern szőnyegek meghatározó szerepet töltenek be a lakberendezésben.


Modern szőnyeg

A változatos mintavilág mindenki számára lehetővé teszi, hogy egyedivé varázsolja otthonát. Főbb jellemzői a modern minták, letisztult színvilág, mellyel az Ön egyéniségéhez legjobban illő hangulatot érhet el. Szőnyeg anyagaink közt megtalálható a kiváló minőségű gyapjú, viscose, a természetes könnyen tisztítható kukorica rost, akril vagy a luxus selyem és pamut. Szőnyeg mintáinkat megtekintheti weboldalunkon , anyag és fogás mintáink segítségével pedig könnyedén kiválaszthatja az ideális szőnyeget, amit kívánságra kiszállítunk Budapest területén ingyenesen.


A profi lakberendezés a Padlónál kezdődik! Hol lesz a szőnyeg elhelyezve? Hálószoba Étkez ő egyéb (választási lehetőségek) Kívánt forma? Előnyben részesített méret? Reviews Két napja rendeltem egy szőnyeget, ami már a. Szőnyegeinkről bővebb információt a kiválasztott szőnyeg képére vagy a RÉSZLETEK gombra kattintva talál.


A kép alatt található méret a legkisebb méretet mutatja. További méretet , ár , leírás a fent említett módon tudja megnézni. Egy hangulatos, modern megjelenésű nappalira vágyik? Vagy meztelen még a hálószobája, mert a parketta csupaszon bámul Önre?


Gondolkodott már szobája megjelenésén? Milyen modern szőnyeg lesz a legmegfelelőbb nappalija vagy hálószobája letisztult látványának kialakításához? Szőnyeg webáruházunkban széles kínálattal, kedvező árakkal és folyamatos akciókkal várjuk! Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe.


Modern szőnyeg

Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. Az egyedi szín- és formavilágú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják a helyüket. Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-vála. Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül!


A lakberendezési tárgyak között a szőnyeg az egyik legfontosabb eleme otthonunknak. Központi elem ami meleggé, barátságossá varázsolja a helyiséget. Shaggy, Trendy, Rövid szőrű design megjelenésű szőnyeg webáruház. Minőségi termékek elérhető áron.


Modern szőnyeg

Az egyszerű, modern mintázat jellemzi ezeket a szőnyegeket. Gyártási technológát tekintve lehetnek kézi csomózású és gépi tűzésűek. Ide tartoznak a manapság közkedvelt hosszú szálú, shaggy szőnyegek is.


A HeavenRugs szőnyeg szaküzlet és webáruház magas minőségű kézi- és gépi szőnyegeket kínál kedvezményes áron. Böngésszen hagyományos és modern szőnyegeink széles választékából és ne hagyja ki akciós ajánlatainkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések