2015. december 16., szerda

Alumínium sín

Register online now to download the current version of AFGROW for your business. Our Damage Tolerance Analysis (DTA) software predicts the life of metallic structures. Huge Savings on Fluorescent Tubes.


Low Prices - Save Money Online Now! Ne feledje, a minőségi alusín segít csökkenteni a LED szalag által leadott hőt, ezáltal növeli az élettartamot! Több ezer alumínium profil és lemez, akár díjmentes házhoz szállítással.

Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás. Cégünknek saját alumínium - kerítésrendszere van, amely kerítésléctartókból, paliszádokból és az azokhoz passzoló kupakokból, végzárókból, valamint kapu, -korlát és balkonhoz való profilokból és azok kiegészítőiböl áll. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a webáruházunkban szereplő alumínium profilok rendelése esetén, azok méteres hosszúságú szálakig futárral, e fölött pedig szállítmányozó céggel kerülnek kiszállításra, melyhez a rendelés nagyságától függően egyedi árat adunk.


Megérkezett a Slim-line alumínium függönysín rendszer! A legdiszkrétebb megjelenésű, professzionális alapanyagokból készült mennyezeti karnisok bármilyen enteriőrben kiválóan megállják helyüket. A mm-es vastagság lehetővé teszi, hogy akár a mennyezetig érő ablakok fölé és felszerelhetőek.


A kiváló alapanyagból készült sínek és kiegészítők biztosítják. A tiszta alumínium képlékeny alakíthatósága kitűnő, de nehezen forgácsolható (kenődik).

Nagytisztaságú alumínium. A 9-os alumínium felhasználása lemez, szalag, rúd és huzal formájában történik. Elsősorban a villamosipar, a vegyipar és a műszeripar dolgozza fel. Rajzos alumínium profil árak (C-profil, Z-profil, J szegély, gumis T-profil, fogazott élvédő profil, installációs profil, háromszög profil, füstölőbot). Karnis webáruház és bemutatóterem.


Mennyezeti sínek alumíniumból közületek részére, illetve minden olyan helyre, ahol költségtakarékos, ám nagy teherbírású, hosszú élettartalmú mennyezeti sínre van szükség. Az AL-Ise termékcsalád méteres, rendkívül kedvező árú, bárhol vágható, toldható. Az alapanyag 1-pályás alumínium sín , műanyag alkatrészekkel. Az alumínium sínes karnisok saját gyártásúak, ezért az árak nagyon kedvezőek.


Alap esetben a színe natúr, vagy fehér színterezett. Rendelhető a RAL színskála szerinti színekben is. Amennyiben radiátor elé kell a függönyöket helyezni, úgy hosszabb konzolokkal tudjuk az oldalfalra szerelni.


Ebben az esetben a külső sín behajlítható a falhoz. Egy könnyű, fényáteresztő függönyhöz tökéletesen megfelel a vékony, kb. De egy nehéz, bélelt dekor, vagy Black out függönyhöz már 3-cm-es profilú alumínium profil sínkarnis kell, görgős csúszkával szerelt változatot kell használnunk.


Alumínium sín tartozékok, kiegészítők - www,karnisstudio. Adatkezelési Tájékoztató Üzenet küldés.

ABLAKLEHÚZÓ MŰANYAG 35CM, ALUMÍNIUM SÍN , SPEC. Minden jog fenntartva. GUMI LEHUZÓVAL és még 1termék közül választhat a kategóriában. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Krómra eloxált, alumínium mennyezeti sín.


A termék melletti ár méterár, de a karnist mindig a megfelelő méretre készítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések