2015. december 22., kedd

Grafitos hőszigetelés előnyei

Grafitos homlokzati hőszigetelés , akciós áron, energetikai tanácsadással, országos kiszállítással. A külső homlokzati hőszigetelések anyaga általában EPS 8 vagy annak grafitos változata az EPS G 80. Az is igaz, hogy tűző napon nem szabad tárolni a grafitos lemezeket, mert a szürke a színéből adódóan nyeli a hőt, és ennek hatására el is deformálódhat. Austrotherm GRAFIT Az egyre szigorúbb épületenergetikai szabályozás mind hatékonyabb hőszigetelést kíván. Az elvárásainknak vagy extrém vastag hőszigeteléssel, vagy minőségileg jobb szigetelőanyagokkal tudunk csak megfelelni.


Ez azzal az előnnyel jár Önnek, hogy vékonyabb hőszigetelés is elég a kívánt mértékű megtakarítás. Ez a grafitos polisztirol lap körülbelül százalékkal jobb hőszigeteléssel rendelkezik az alacsonyabb hővezetésnek köszönhetően. Miből áll a grafitos hőszigetelés ? Egy új szigetelőanyagot hoztak piacra, ami a hagyományos termékekhez képest lényegesen nagyobb hőszigetelő képességgel rendelkezik.


Alapja polisztirol és mikroszkopikusan kicsi grafit adalékot tartalmaz, ezzel javítva a szigetelést. Nem fehér, hanem szürke, a nyersanyag pedig gyöngyszerű. Már többször érintettük a grafitos polisztirol szigetelőlapok előnyeit a hagyományos fehér polisztirollal összehasonlítva.


Amellett, hogy a két anyag alkalmazási területe és alkalmazástechnológiája megegyezik, és ezért a kivitelezés során nem lépnek fel extra költségek a grafitos lemez alkalmazásakor, – a grafit adalék hatására akár -kal magasabb. Nem tudom, hogy a kivitelező ismeri-e az Austrotherm Grafit REFLEX lapját, lehet, hogy eddig csak más gyártó által forgalmazott sima grafitos lapot használt, mert az Austrotherm lapot külső fényvisszaverő réteggel látták el, pont ezen probléma elkerülése végett. Tehát egy sima grafitos lapnál ez valóban komoly veszélyforrás.


Ilyen esetekben a megtérülés ideje körülbelül 6-év, amely a hőszigetelés minőségének javulásával arányosan nő. Hőszigetelés , szigetelés, utólagos, homlokzati, szigetelő rendszer, hőszigetelő, webáruház Hőszigetelés. Ahhoz, hogy komfortérzetünk ideális legyen, elengedhetetlen a jó hőszigetelés , mely révén időjárástól és évszaktól függetlenül is a belsőterek mindig ideális hőmérséklettel rendelkeznek. A hőszigetelésnek az energia megtakarításon túl számos más előnye is van.


Mik a saját márkás homlokzati hőszigetelő rendszerek előnyei illetve hátrányai? Szintén probléma a saját márkás termékeknél az anyag gyártójának, nevének és elérhetőségének a hiánya. Tegyen egy próbát, kérdezze meg vásárláskor a termék gyártójának nevét, adatait.


A válaszból eldöntheti. A megcsavarodott, grafitos szigetelőlapok már nem látják el tökéletesen hőszigetelő feladatukat. Ez a probléma előfordulhat a már falra felragasztott, de még be nem glettelt, hálózott grafitos polisztirol szigetelőlapokkal is.


Grafitos hőszigetelés előnyei

Első lépés a ragasztás. Ennél a munkafázisnál az ún. Ennek a lényege, hogy a táblák szélén kb. Célszerű folytonossági hiányokat képezni a levegő kijutása érdekében. A lapok közepére pedig.


A grafitos hőszigetelés beépítése. A Grafitos polisztirol szigetelés sötét szürke színű expandálással előállított, homlokzati hablemez. Különleges alapanyaga révén a hővezetési tényezője alacsonyabb, mint a síma EPS polisztirol szigetelésé.


Kimondottan a homlokzati hőszigetelő rendszerekben alkalmazott termék, amely sűrűségében és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések