2015. december 1., kedd

Szalagparketta pécs

Szalagparketta pécs

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


Pécsi üzletünk laminált padló, szalagparketta , bambusz parketta, parafa padló, tömörfa parketta, modul PVC és az ezekhez kapcsolódó kiegészítők teljes felhozatalával büszkélkedhet. Laminált padló széles választéka és 10mm-es vastagságban! Termékeink között különböző fajtájú és minőségű padlóburkolatok közül válogathatnak! Pécsi üzletünk mintegy éve működik a városban. Parkettadiszkont – Pécs.


Eleinte csak meleg burkolatok forgalmazásával foglalkoztunk, mint például a laminált padló, a szalagparketta , a bambusz és a parafa padló, majd a beltéri. Szalagparketta Miért válasszuk a szalagparkettát? A szalagparketta ma már az egyik legelterjedtebb padlóburkolat. Népszerűségét annak köszönheti, hogy könnyen lerakható, esztétikus és nagyon jó kopásállóságú, így gyorsan hozhatunk vele létre szép, természetes megjelenésű felületet.


Szalagparketta pécs

Amennyiben munkájára igényes, megbízható parkettást keres, kedvező díjszabással, garancia vállalással. Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára.


Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött vállalunk különböző parkettás szakmunkánkat, mint például a parketta lerakás, átrakás, felújítás, de ide tartozik a parketta csiszolás és lakkozás, Baranya megye területén, és országszerte. Kiemelt kategóriák. Akciók Többet látni. Pécs és Pest megye területén és környékén, garanciavállalással, korrekt, fix árakkal.


Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és parketta házhozszállítás. Kizárólag magas minőségű, exkluzív padlókat forgalmazunk. Termékpalettánk széleskörű, és minden igényt kielégítő. Tölgy Select egy sávos. Rajzolata mozgalmas.


Színhatásában viszonylag homogén, de sötétebb-világosabb szálak is jellemzik. Kisebb méretű göcsök találhatók benne, de ezek az összhatást nem gyengítik. Jó ár-érték arányú megbízható padlók gyártói garanciával. IPS Király parketta szaküzlet Budapesten ingyenes parkolási lehetőséggel. Főbb referenciáink: APEH- Pécs , ERSTE bank, ÁRKÁD bevásárló-központ, Pécs -PLÁZA stb.


Sok térségbeli építési vállalkozóval vagyunk szoros munka-kapcsolatban évek óta, de mindezek mellett a lakossági igényeket is maximálisan kielégítjük. Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. A svédpadló egy speciális parkettatípus, melyet nagyobb méretei miatt különböztetünk meg a többi parkettától.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések