2015. december 16., szerda

Ablakszellőző beépítése

Kéményseprő vagy gázszolgáltató előírta a légbevezető beépítését? Párásodik az ablak? Akkor jó helyen jár! Megoldás lehet ablakba, ajtóba l. Ablakdoki segít a bajban!


SŐT - a legjobb áron!

Jobb áron találta meg valahol ezt a terméket, de szeretné nálunk megvásárolni? Szolgáltatásunk színvonalának magasan tartása mellett kiemelten fontos, hogy versenyképes árakat is tudjunk Önöknek biztosítani. Nyílászáró forgalmazás és beépítés lakossági vásárlók számára! Tevékenységünket elsősorban a lakossági vásárló erő felé Budapest és vonzáskörzetében végezzük.


Aereco ablakszellőző, résszellőző, légbevezető szerelés A szellőztetésről. A régi, tömítés nélküli ablakok, ajtók természetes szellőzése a lakott lakásokban keletkező párát és nedvességet észrevétlenül, a. Az Aereco szellőző utólagos beépítése elsőre talán nem tűnik a költségtakarékosabb megoldásnak. De gondoljuk csak végig!

A szellőző utólagos beépítése csak egyszeri költséggel jár, ami rövid idő alatt meg is térülhet. Mivel a szellőztető rendszer alkalmazásával elkerülhetjük a nyitott ablakos szellőztetéssel. Az Aereco emm 916-os ablakszellőző az egyik legkedveltebb típus termékeink között.


Higroszabályozású résszellőző, páratartalom függvényében változik a levegő beáramlásának mennyisége. Folyamatos szabályozott szellőzést biztosít. Emm 916-os szellőzővel kétféle beszerelési. AERECO ablakszellőző, légbevezető szerelés.


Apache works with 4ms speed. The charset for this site is utf-8. Szellőzés beépítése. GEALAN Air Watch A pontos időpont, hogy mikor is szellőztessünk nem volt eddig egyértelműen felismerhető. A nyílászárók elhelyezkedése (pl. van-e lehetőség kereszthuzatra), a laktér légköbmétere, belmagassága stb.


Olyan helyiségekben, mint a konyha vagy a fürdő, ahol az alapszellőztetés ellenére (pl.: GECCO-val) is hamar megjelenhet a penészesedés problémája. Az emberi kipárologtatás és a szokásos tevékenységeink (főzés, zuhanyozás, mosás) következtében felszabaduló nedvesség páralecsapódásokat okozhat, melyek gombásodást, penészesedési folyamatokat indíthatnak el. Ahogy növekszik a páratartalom, és ezzel a kondenzáció veszélye, a higroszabályozású szellőzőelemek nyitnak, a fokozódó. A legtöbb tapasztalattal és kompetenciával az ablakszellőzés területén rendelkezünk. Több mint éve állunk szakértőként rendelkezésre.


Társaságunk egyik súlyponti témája a lakásszellőztetés.

Különösen a hideg téli napokon találkozhatunk azzal a jelenséggel, hogy az ablakok erősen párásodnak, szinte csöpög róluk a víz. Persze nem elég tudnunk azt, hogy ilyenkor egyszerű páralecsapódásról van szó, a káros és rendellenes jelenség okait és elhárításának módját is meg kell találnunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések