2015. szeptember 30., szerda

Urnafülke árak

Browse A Range Of Quality Rak Products Now! Az árak Forintban értendők: év: év: 1. ELFOGYOTT A fülkébe kerek és szögletes. A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. Minden budapesti temetőben található urnafülke , másik nevén colombárium fülke. Kis helyigénye miatt a legolcsóbb temetési mó ha az elhunyt hamvait temetőben kívánja örök nyugalomra helyezni.


A temetés megrendelésekor az urna záró lapja is megrendelésre kerül így nem kell további költségekkel számolni a síremléket. A temetkezési kellékek költségei tükrözik a végső nyughely- árak alakulását. Ezzel összhangban a koporsó- árak is jóval az urna- árak felett járnak. A temetési kellékek esetében nem a főváros bizonyul a legdrágábbnak – derül ki. Ha valaki nem váltja ki újra a sírhelyet, akkor a temetési helyet kiürítik és bizonyos idő után újra értékesítik.


AKSD Temetkezés Debrecen - Sírkő, sírbolt értékesítés, hamvasztásos temetés, koporsós temetés árjegyzék. SÍRHELY ÉS URNAFÜLKE ÁRAK II. EZER FT) by Pénz Centrum. Debreceni köztemető üzemeltetése - temető-fenntartási hozzájárulási díj, önkormányzati díjtételek. GÓGER BÉLA kőfaragó mester Komárom, Mártírok út 29.


Persze ezek az árak is valószínüleg emelkednek az idén, bár itt még a százalék sem tűnik túl soknak. Mint ahogy a Bazilika urnaváltási árai sem. Legalábbis ha összevetjük azzal, hogy mennyibe kerülne egy fővárosi temetőben egy urnafülke vagy urnasírhely megváltása (a kettő között az a különbség, hogy utóbbi esetben a földben helyezik el az urnákat). Urnafülke egyszemélyes.


Az urnafülke megvásárlója az egyházközség lelkészi hivatalában jelentkezik. A gazdasági ügyintéző tájékoztatást ad a megvásárlás feltételeiről és az urnatemető házirendjéről ( átadja a házirend egy példányát), továbbá megmutatja a rendelkezésre álló üres fülkéket és fedő lapokat. Iszonyúan elszálltak a temetkezési árak : mutatjuk, mi mennyibe kerül, és azt is, hogy van, aki ingyen segít.


Nagyon nem mindegy, hogy koporsós vagy hamvasztásos a szertartás, és az sem, hogy hol temetnek. Hamvasztás teljes körű ügyintézéssel! Ha nincs még, urnafülke megváltása. Amikor tudható már, hogy a hamvakat a temetkezési vállalat mikor adja ki, a temetés időpontjának egyeztetése a sekrestyében. Amennyiben az urnafülke rendelkezésre áll, a sekrestyés kiállítja az urnabefogadó nyilatkozatot, amelyet a temetkezési vállalat kérhet.


Lejárt sírhelyek újraváltása! A lejárt urnafülkék további évvel meghosszabbíthatók. A használati idő lejárta után a sírhely újraváltható.


Hány darab urna helyezhető egy urnasírba? Egy urnasírba legfeljebb db urna helyezhető. Nagyon fontosnak tartjuk a lakosság tájékoztatását. Ezért Kisvárda és Záhony város temetőn belüli, jelenleg hatályos árait foglaltuk össze.


Sírhely árak TOP-lista Ahogyan minden más, úgy a sírhelyek is a fővárosban a legdrágábbak. A listát a Farkasréti temető vezeti 6ezer forintos díjjal, míg a vidéki városok közül Szolnokon, Szegeden és Békéscsabán is drága temetkezni. I-II osztályú urnasírhely, urnafülke (évre): 3. Szolgáltatásunk kiterjed az elhunytnak kórházból, halottasházból vagy temetőből a hamvasztó üzembe történő szállítására, a hamvasztás elvégzésére, a hamvak irodánkba vagy a temetési helyre történő visszaszállítására.


Egyre jobban előtérbe kerülő temetési módozat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések