2015. szeptember 11., péntek

Alu reluxa

Az általunk gyártott termékek nem pusztán az árnyékolásról gondoskodnak, hanem díszítik a belső tereket. Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft. Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny, redőny, reluxa , roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető.


A reluxa a lakberendezésben egyre nagyobb jelentőségű esztétikus belsőárnyékoló, mely időtálló és jól illeszkedik az Ön környezetébe. A nyílászárók belső oldalára - tessauer ablakok esetén a két üveg közé- vagy tetszés szerinti felületekre is felszerelhető.

Színazonos szerelékkel, tehát a mozgató zsinórzat és szerkezeti elemek is illenek egymáshoz. Az átlátszó forgatópálcával, automata zsinórrögzítővel felszerelt reluxák billenő és nyíló ablakokra, ajtókra feszített kivitelben, míg két üvegfelület közé szerelve hajlékony tengely-kivitelezéssel készülnek. A modern beltéri reluxákkal az idejétmúlt redőnyöket helyettesíthetjük. Az ANRO épületdíszítő webáruház segítségével villámgyorsan korszerűsítheti otthona sötétítését az elképzelésének megfelelő reluxa típussal.


Miért vásároljon nálunk reluxát? Nagy kínálat: több mint reluxa termék kapható webshopunkban, melyekkel teljeskörű árnyékoló. Reluxák vásárlása és rendelése az OBI-nál.

A gyöngyláncos reluxa előnyei az elegánsabb karnis megjelenés illetve a kezelésben rejlik. Emelett ,ennél a tipusnál elérhető a rejtett furatos verzió is, amelynél a reluxa lamelláin lévő furatok nem látszódnak. Vakolható alumínium redőny: Vakolható alu tok, csapágyas fém. Fa reluxa választásánál mindig figyelemmel kell lenni az un.


Esztétikus árnyékoló, dekorációs célokra is tökéletesen megfelel. A fa reluxa választható illetve mm széles kivitelben is. ALU RELUXA , 80X230CM, FEHÉR SZÍNŰ és még 1termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan! Termékeinknek, legyen az redőny, reluxa , szalagfüggöny vagy napellenző, nem csak az anyagát, de színét is megválaszthatja.


Típustól függetlenül több féle színnel és mintázattal ellátott árnyékolók közül választhatja ki, a megfelelőt, ami legjobban illik otthonához és a személyes ízléséhez. A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. Alu reluxa , 100x160cm, ezüst színű. A reluxa praktikus árnyékolási megoldás lakásokhoz, irodákhoz. Közkedveltségét annak is köszönheti, hogy segítségével könnyen szabályozható a bejövő fény erőssége.


Praktikus megoldást nyújt ott is, ahol úgy szeretnénk korlátozni vagy kizárni a betekinthetőséget, hogy közben. A redőnylécek színei nem RAL színminta alapján vannak meghatározva, az eltérő gyártástechnológia miatt!

Majdnem minden színnek meg lehet találni a szinte teljesen azonos RAL megfelelőjét, kivételt képeznek a BARNA, SÖTÉT,- és VILÁGOS BÉZS színek. Redőny, és árnyékolástechnikai termékek oldala. Gardinia - kiváló német minőségű alumínium lamellás reluxa. Az alumínium alapanyagnak hála a reluxák strapabíróak, színtartóak, könnyen tisztíthatóak. Are you looking for suitable luminaires, light sources or sensors for your project?


Use the product data for your planning work with the applications provided by Relux. You need product data in the file formats: rlx (Relux), rfa (Revit), dwg (AutoCAD), ldt (Eulum), ies (IES)? A redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, árakat Ön számolhatja ki árkalkulátorunkkal, mely a felméréskor sem változik, amennyiben helyes adatokat adott meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések