2015. szeptember 4., péntek

Redőny akció

Aktuális árak, akciós ajánlatok - Full-Solar Kft. Termékválasztékunk és áraink kialakításánál az elsődleges szempont az volt, hogy megrendelőinknek a lehető legjobb minőségű termékeket kínáljuk, a lehető legkedvezőbb áron. Akciók és kedvezmények. Kérjük, tekintse meg ajánlatainkat!


Vakolható redőny - gondoljon időben az árnyékolásra! Már a tervezés fázisában gondoljon a redőnytok elhelyezésre, mellyel nemcsak a hőhíd-mentes kialakítás valósul meg, a redőnytok sem lóg be az üvegfelületbe, nem zavarja a szabad kilátást.

Az alumínium redőny tok, 180mm, a fokban alul csapott redőnytok szerelő nyílással ellátott. Alkalmas olyan garázskapunak, ami max mmaximális nagyságúak, viszont erős szeleknek nincsenek kitéve. Hidegben megtartja az épület melegét, melegben nem engedi be a napfényt a lakásba így védi bútorait és növényeit.


Cégünknél folyamatosan jellennek meg különböző akciók a különböző termékekkel kapcsolatban. Bővebb információért kérje ügyfélszolgálatunk segítségét, vagy tájékozódjon a különböző menüpontokban. Valóban olcsó redőny. Használja ki Ön is az akció alatti kedvező redőny árakat, rendelje meg most minőségi termékeinket!


Műanyag és aluredőny akciós áron! A redőny árakon kívül az árlistánkban szintén megtalálhatók a kiváló ár-érték arányú szúnyoghálók, szalagfüggönyök, reluxák és garázskapuk, valamint a redőnykiegészítők árai is.

Szaküzleteinkben a műanyag ablakokhoz műanyag és alumínium redőnyöket ajánlunk szíves figyelmükbe. A garázskapu redőny az ideális megoldás a helyhiányra és a takarékos helykihasználásra a garázsban! A garázskapu redőny nagy előnye, hogy függőlegesen mozgatható. Redőny széles választék. Az automatizált kapu redőnyszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy a kaput feltekerje a motor, így az nem foglal el plusz helyet kinyitva sem.


Vásároljon közvetlenül a gyártótól! Minőségi termékek, félrevezetések, jól hangzó ígéretek nélkül! Szeme előtt nem csak az jár, hogy a legolcsóbb legyen, figyelmen kívül hagyva ezért minden minimális műszaki elvárást.


Az általunk szerelet redőny típusok: műanyag redőny , alumínium redőny , szúnyoghálós redőny , motoros redőny. NYÁRI REDŐNY AKCIÓ ! Ne késlekedjen a megrendeléssel ,a redőny akció Június végéig érvényes ! Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa Neked. A külső tokos redőny megnevezés egy redőny rendszer. Alapvetően két fő típusra bontható, műanyag redőnyre és alumínium redőnyre. Mindkét fő típusnak rengeteg alváltozata van.


Ezen változatok között segít eligazodni nevük. Az alu redőny rendkívül elegáns, színbeli variációi széles lehetőségeket biztosítanak! Külsőtokos redőny : Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel.


Alkalmas szinte minden típusú nyílászáró hang és hőszigetelésére.

A tok homlokfala hungarocell borítású.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések