2015. szeptember 4., péntek

Bútorlap színminták

Sárga bútorlap színek. Zöld bútorlap színek. Lila bútorlap színek. Design mintás bútorlap színek. Tekintse meg teljes, aktuális bútorlap színválasztékunkat a Domoterc bútorlap színkatalógusában!


FALCO bútorlap színminták.

Ezt a bútorlapot akár konyhabútor vagy gardróbszekrény kivitelezésére is ajánljuk. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék.


A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg! A Woodfolio Trade Kft. Kastamonu bútorlap színeket itt nézheted meg. Színajánlás listánk itt érhető el. Az elkészülő bútor árának csak egy része a bútorlap ára!


A legjobb vásarlási lehetőség.

Találj kényelmet a vásarlásnal sárlásnál. Fizetési lehetőség ajanlatai szükség szerint készpénzben. A vastagság sem okoz problémát 8-60mm-ig bármilyen vastagságú anyagot tudunk élzárni. A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk.


FigyeleA képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek. A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges! Stylfa - Laminált lapok szinmintái , Bútorlap szinminták , bútorlap színek, bútorlapok színskála: bútorlap színek A laminált faforgácslap papírlaminát hőpréselésével, egy illetve mindkét oldalán bevont, sima vagy mélynyomott felületű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag. Tudnivalók, érdeklődés.


Falco színválaszték Generaldesign. A termékválaszték a piaci igények és a bútorlapgyártók aktuális trendje alapján változhat. Dekorválaszték itt tölthető le: bútorlap , munkalap. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják).


A Mirror Gloss nem változott. A színminták tájékoztató jellegűek, a színek a valóságtól eltérhetnek. A képeken a Egger gyár által kiadott bútorlap színminták láthatóak, melyek nem tudják visszaadni a bútorlap felületi struktúráját. A színkatalógus és egyes esetekben a táblák megtekintésére a lapszabászatunkban lehetőség van. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.


Budapest közelében Érden, a Kényelem Bútorházban.

Színminták , marásminták, munkalapok konyhabútorokhoz. Egyedi konyhabútorok tervezése 3D látványtervvel, egyedi bútorok gyártása egyedi igények alapján. HÉJJA DESIGN – KONYHA.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések