2015. szeptember 15., kedd

Cpl felület

A Porta Doors keménység listájának fokozata van, ebből a CPL mm vastag felülete csillagos, míg a CPL mm felülete csillagos, vagyis azonos a fém felületek, valamint a HPL felület keménységével. A CPL (Continuously Pressed Laminates) - hasonlóan a Dekor felülethez - egy nyomtatott mintázat, erős faforgácslap lemezre ragasztva. Komoly különbség a Dekor lemezhez képest az a plusz fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, kopásállóvá, kis mértékben karcmentessé, könnyen kezelhetővé válik.


Saint Quentin, vagy a New York beltéri ajtó modellek. A CPL ajtó - egyedi méretek a legkedvezőbb áron. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló Egger CPL felület ajtó.

Amennyiben a lakástulajdonosok dönthetnek az ajtók típusát. A teljesen sima felületű ajtólapok esetében a vázkeretek. A felület előállításakor a gyantát egy hatalmas hengerrel folyamatosan préselik a hordozófelületre, aminek köszönhetően az ajtó ellenállóbb lesz a külső hatásokkal szemben. Magas a karcállósága, bírja a fröccsenő vizet.


A CPL felületű beltéri ajtókarbantartást nem igényel, teljes mértékben gondozásmentes. Ezeket az ajtókat a megrendelő nyílásméreteinek megfelelően egyedi méretben – hét alatt gyártjuk le. Milano beltéri ajtók: CPL beltéri ajtó, Mart MDF beltéri ajtó, luc fenyő beltéri ajtó, borovi fenyő beltéri ajtó, Dekorfóliás beltéri ajtó szaküzlet.


CPL fóliás beltéri ajtók (39szín) – CPL fóliás beltéri ajtók (39szín) kihagyhatatlan áron!

Válogasson több száz beltéri ajtó, bejárati ajtó és kilincs közül. A fedő fóliaréteg a védelmi funkció mellett szép külső megjelenést is szolgál. Széles színválaszték, ellenálló CPL felület. A beltéri ajtó rendkívül ellenálló és tartós.


Egyedi dizájn és kivitelezés lehetősége. Nagyszámú díszítési lehetőségek. Igény szerint automata küszöbbel is rendelhető.


Függőleges és vízszintes száliránnyal is rendelhető. Tolóajtó kivitelben is rendelhető. CPL - laminált beltéri ajtók.


Karcálló felület , hihetetlen gazdag színválaszték, hasonlóan bőséges dizájnválaszték és az egyedi méretű gyártás lehetősége az, ami népszerűvé tette ezt az ajtócsaládot. Színek, RAL vagy NCS paletta alapján. A festett ajtó nagy előnye, hogy óriási színválasztékkal rendelkezik. Az ajtók gyártási technológiája ma már nagyon korszerű: alapfóliázás vagy alapozó festés után festőkamrában, speciális festékszóróval viszik fel a kívánt színt.


Mivel a tok és az ajtólap is ugyanebből az anyagból készül, így a teljes szerkezet tartós lesz. Az ajtólap alatt papírrács vagy könnyített faforgács található, mely biztosítja a szükséges merevséget, de eközben súlyt is megtakarít. A Porta Line beltéri ajtó egyedisége, a felület alumínium csíkokkal való díszítésében áll, úgy hogy azok bemarással kerülnek a felületbe, így egy síkot alkot az ajtó lapjával.

Ez a beltéri ajtó család modelljei széles színválasztékban kaphatók, különösen magas minőségű CPL és Portadur fóliával bevonva. Beton-, fém- és kőutánzatokon olyan felületkiképzést hoz létre, amelyet nehéz megkülönböztetni a valódi anyagoktól. Feltűnő anyagjellemzőkkel ruházza fel az uni színeket.


Bizonyos dekorokon, így például agyagkövön, a felület olyan hatást kelt, mely teljesen összhangban van a környezetével. A CPL beltéri ajtók felülete egy magas nyomáson előállított dekor lemez. Ez a felület teszi az ajtót ellenállóvá a külső hatások ellen.


CPL ajtóink elérhetők 2mm és 7mm vastag CPL felülettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések