2015. szeptember 23., szerda

Expandált lemez

Mindezek hatására az expandált lemez a modern építészeti stílus egyik meghatározó, szemet gyönyörködtető, de egyben praktikus építőelemévé vált. Cégünk az olasz Fratelli MARIANI ilyen termékeket gyártó vállalatának kizárólagos képviselőjeként az igények legszélesebb kihívásaira is meggyőző választ tud adni. A hatszög szemű expandált lemez leginkább csúszásmentes járófelület, lépcső, vagy pihenő készítésénél használatos.


Gépek melletti járdák, feljárók, padlók tipikus anyaga. Autópálya hidak légréseinek lefedésénél is alkalmazzák. Rombusz alakú nyílások.

A leggyakrabban felhasznált, bel- és kültéri alkalmazásra szánt expandált lemez. Előnye a több célra való alkalmazhatóság, a nagyfokú légáteresztés és a biztonságos használat, de mindemellett nem elhanyagolható szempont az esztétikus külseje sem. Minden követelménynek megfelel az ipari és építészeti célú felhasználásnál, valamint. MEVACO – Lenyűgözően egyszerű.


Szélsőséges környezeti körülmények között is, mint havas, jeges,zsíros és olajos felületekszavatolják a csúszásmentességet és a lépésbiztonságot. Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez , amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. A cookie-kat az oldalaink folyamatos használatának javítására, a tartalom és hirdetések személyre szabására, valamint a webhelyünk forgalmának elemzésére használjuk.


Perforált lemezek, fémszövetek, expandált lemezek, hullámrácsok, hegesztett rácsok, járórácsok, további fémáruk kereskedelmi partnere.

Egy épület expandált lemezzel való borítása nemcsak lehengerlő látványt a de maximális biztonságot is, hiszen a megfelelő vastagságú expandált lemez nagyon erős. A fordítási előzményekhez hamarosan csak akkor tud hozzáférni, ha be van jelentkezve fiókjába, és központilag kezeli őket a Saját tevékenységek között. A korábbi előzmények törlődnek a verziófrissítéskor, ezért mentse el a megjegyezni kívánt fordításokat, hogy később könnyebben hozzájuk férjen.


Lemez , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Lemezek árak, és további információk, specifikációk. Austrotherm GRAFIT. Ezen termékek jól kiegészítik és bővítik lemez választékunkat.


Felhasználási és alkalmazási területük igen sokrétű. A sokféle felhasználásból. Cégünk a hagyományos épületlakatos termékek gyártásával és szerelésével foglalkozik. Emellett a további tevékenységünk nagyon sokrétű, gyártunk kovácsolt jellegű kapukat, korlátokat, rácsokat, komplett keritésrendszereket, görgős kapukat és különbőző lépcsőrendszereket, továbbá vállaljuk rozsdamentes acél korlátok gyártását és szerelését is. Az expandált lemez „szeme” konstans paraméterekkel bír Miért jó megoldás a hálós alsó felület a kaptárban?


A leggyakoribb módszer a készítmény lebomlanak, és ezzel egyidejűleg nyúlik anyagot egy mozgás. Expandált lemezek rombusz alakú nyílásokkal. Ismerje meg Hűségprogramunkat, melyben minden elköltött Ft után forintot jóváírunk. Most minden új regisztrálónak 5pontot írunk jóvá.


Hatszög szemű expandált lemez A Metmark hatszög szemű expandált lemez leginkább csúszásmentes járófelület, lépcső, vagy pihenő készítésénél használatos.

A sík lemez az expandálás során szemenként térben kifordul, ezáltal az expandált lemez vastagsága kb. A megrendelésnél erre utalni kell! A kör, négyzet vagy ovális lyukasztású perforált lemez többféle lyukmérettel is választható, az expandált lemezeket rombusz mintával értékesítjük. Tisztelt Partnerünk! Biztosak vagyunk benne, hogy számos ilyen jellegű megkeresést kap napjainkban, hiszen mindannyian felelősen gondolkodva szeretnénk legyőzni a nehézségeket.


Zárt- és nyitott szelvények. A standardtól eltérő, egyedi méretű és lyukasztású táblákat is legyártunk. A perforált lemezek széles választékát tudjuk biztosítani.


A siker kulcsa: Ötlet és technológiai megvalósíthatóság összhangja. Please enter the following information: strand width, long-way mesh, short-way mesh.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések