2015. szeptember 2., szerda

Alu trapézlemez

Alumínium trapézlemez - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték.


Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. Aluminium lemez, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.

Kijelentem, hogy az egységes adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy a Vasáruház Kft. A trapézlemez a hullámlemezek egyik fajtája. Arról a sajtolási mintázatról kapta a nevét, amely keresztmetszetében egymásnak szembeforduló, egymásba érő trapézokat formáz.


A lemez felületi kialakításának célja, hogy a csapadék és a szennyeződések minél könnyebben eltávozhassanak a felületéről az árkok medrében. Lemezek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Trapézlemez - Element magyar trapézlemezek.


Minőségi magyar trapézlemez közvetlenül a gyártótól.

Kedvező árak, év garancia, országos kiszállítás. A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően. Közvetlenül a gyártótól.


Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Aktuális Alu lemez ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


A lemez matt bevonatát időjárási viszonyokkal szembeni magas ellenállóképesség, jó festéktapadás és szinte legendás korrózióállóság jellemzi, míg gyártásuk környezetbarát feltételek mellett történik. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. A legjobb árat ajánljuk Önnek!


Válassza ki a kívánt terméket, méretet, tegye a kosárba és kérjen ajánlatot MOST! Ajánlatkérése nem minősül vásárlásnak, kötelezettséggel nem jár. Kollégáink pedig gyorsan küldik Önnek ajánlatunkat. Kiss és Nagy Metal Kft. A 20-as trapézlemez a legkedveltebb trapézlemez , mert tetőre és oldalfalra egyaránt szép és tartós megoldás.


Alacsony bordázata miatt kis felületen is látványos burkoló anyag. Tetőspecialista, tetőfedés mesterfokon, nem csak Debrecenben!

Bádogozás, ácsmunka, élhajlítás, tetőfedő anyagok és eszközök, tetőfedő centrum Debrecen! A Martin Metal Product Kft. Tevékenységét anyavállalata, a Martin Metals Kereskedelmi Kft.


A széles trapézlemez választékunk lehetővé teszi, hogy a célnak legmegfelelőbb profillemez, trapézlemez kerüljön alkalmazásra, ezáltal a műszaki és gazdaságossági igények egyaránt optimálisan kielégíthetők a trapézlemezek anyagminőségének, ötvözetének és lemezvastagságának megválasztásával. Keresztmetszete trapézokból áll, vélhetően innen kapta a nevét. Az acéllemez kaphat alucink bevonatot, mely egy nagyon erős alu -cink-titán ötvözet, melynek eredményeképpen egy rendkívül ellenálló terméket kapunk.


Ereszcsatorna kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések