2015. szeptember 18., péntek

Obi zsalukő árak

OBI internetes oldalán és áruházaiban! Ez a mennyiség magába foglal számos olyan terméket is, amiket a helyszínen, pl. OBI kertészetben mutatunk be. Kedvező zsalukő árak várják.


Mivel nagy tömegű beton falazóelemről van szó, ezért a zsalukő árakat a vásárolt mennyiség és a szállítási távolság is befolyásolja. Ezen belül pedig milyen méretre?

Nézzen be hozzánk, hogy személyre szóló ajánlatot tudjunk adni Önnek. Viszonteladóknak és nagyobb megrendelőknek tudunk még kedvezményt biztosítani. Nincs szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható. Térkövek vásárlása és rendelése az OBI -nál. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az Obi akciós újság tartalma: OBI akció, OBI promóció, OBI akciós termékek. ZSALUKŐ OSZLOPZSALU árlista.


Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk.

This Pin was discovered by Judit Baranyi. Discover (and save!) your own Pins. Zsalukő árlista, zsalukő akció! Tégla és zsalukő – Miből épüljön a házunk?


A falazóanyag kiválasztása komoly dilemma elé állíthat bennünket, hiszen szeretnénk megtalálni az ideális megoldást, ugyanakkor a bekerülési költséget is szem előtt kell tartanunk. Ma is a tégla a legnépszerűbb és legelterjedtebb megoldás, azonban nem az egyetlen. A térkövek színében árnyalatnyi eltérések lehetnek a különböző gyártási szériák miatt.


Vasanyag árakat folyamatosan frissítjük, így mindig aktuális árak láthatóak a honlapon. A vasanyagokat fedett csarnokokban tároljuk, megkönnyítve így Partnereinknek a későbbi megmunkálást. Legyen Ön is Partnerünk, és ismerje meg Cégünk gyors és rugalmas működését. Biztonságos, időtálló kerítés? A telek, kert határain jellemzően kerítést építünk.


De építhetünk kerítést a telken belül is, például kuka, komposztáló elkerítésére – hogy a kertben játszó gyerekek ne férhessenek hozzá. Széles körben alkalmazható pincék, támfalak, garázsok falazatainak építésénél, illetve mezőgazdasági-ipari raktárak, létesítmények készítésénél. Az OBI akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb!


Amennyiben készüléke nem jeleníti meg az OBI akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban. Ezzel a gyenge beton – pontos alak kombinációval a gyártók elérik, hogy a zsalukő olcsó és könnyen alakítható legyen. Azzal, hogy nem erős betonból készül, nem veszítünk szilárdságot az elkészült falazatnál, mert a zsalukő anyagának tartóerejével (köpenyerő) egyszerűen nem számolunk.


Saját gyártású ipari termékek: zsalukövek , válaszfalak, támfalak, kerítések,.

Praktiker téglák, kövek termékek és árak. OBI , PRAKTIKER , BRICOSTORE) a viszonteladóink. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói. Foglalja le és vegye át!


Sütőfelület kb 48xcm. Hasonlítsa össze az árakat ! A zsalukő elemek kis súlyuk miatt kézzel könnyen mozgathatók. Zártszelvény árak és árlista, melyek mindig a valós, legfrissebb árainkat tartalmazzák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések