2015. szeptember 1., kedd

Klinkertégla burkolat ár

Klinkertégla A klinkertéglák rendkívül időtálló, fagyálló, színtartó homlokzatburkoló anyagok. Az égetett agyag természetes színei, az egyedi színátmenetek minden épületet egyéniséggel ruháznak fel. A ragasztott klinkerlap burkolat nem pusztán díszburkolat, amelyet csak azért választunk, mert a szépsége, az eleganciája és az egyedisége lenyűgöz. Tartós, értékes, az épületet megvédő kéreg, életre szóló gondmentes homlokzati burkolat. Build-Material Kft.


Kül és beltéri burkolatok, tégla, klinker tégla , térburkoló kövek és lapburkolatok, valamint kőburkolatok forgalmazása és kivitelezése. Ha a klinker tégla árak után érdeklődik, akkor biztosan tetszik Önnek a burkolat ? Melyik agyagból égetett burkolatról álmodik? A Landhaus vagy a Piazza burkolat varázsolta el a legjobban?


Már a színét is kiválasztotta térburkolatának? Kérjen egyedi árajánlatot róla! Semmelrock térkő burkolat kertjébe. Szépségre vágyik a kertjében is? Parkosítani szeretne, és egy hangulatos kerti sétányra vágyik két oldalt felsorakozott tujákból formázott takaros sövénnyel?


Leier kerti lapok kertje szépségéért. Otthonukat már évek óta felépítették, és most tervezik a burkolat elkészítését is a kertbe? Eddig talán mindig volt jobb helye megtakarított pénzüknek, de most végre-valahára össze fog jönni annyi, hogy elkészülhet a várva-várt burkolat is?


Klinker burkolat ragasztásának jelentős hő tágulásokból eredő feszültséget kell elviselni. Ez a hőmérsékletváltozás a klinker burkolat tágulásával és összehúzódásával jár. Ebből adódó állandóan jelen lévő. Porotherm falazóelemek kedvező áron országos kiszállítással.


Homlokzatburkoló klinkerlapok. A klinkerlapok a rendkívül széles választéknak és a burkolat egyszerű kivitelezhetőségének köszönhetően lehetővé teszik egyedi, izgalmas homlokzatok kialakítását. Akár lábazatként, akár díszítésként, akár a teljes felület burkolataként alkalmazzák őket, az épület megjelenésén.


A lapka burkolat ragasztásához a hagyományos dryvit rendszer rétegrendjét kell alkalmazni, az alábbi különbségekkel, mivel nem a ca. Minden agyagból égetett klinker térburkoló klinkertéglának egyedi megjelenése van a kertben. Kültéri falburkoló kínálatunkból több mintázat, anyag közül választhat. Rendelje meg online!


A klinker lap agyag, bauxit, gipsz és vasérc, homok hőkezelésével létrehozott burkolóanyag. Akár külső, akár belső tégla szelet készül a burkolat alapanyaga, szépen mutat néhány pecsétes felével szeletelt tégla a többi között, ezzel megbonthatjuk a monoton textúrát. Vigyázzunk, ne essünk túlzásba, ha túl sokat rakunk közé, zavaró lehet a tobzódás! A klinker természetes agyag alapanyagú, zsugorodásig égetett, építési kerámia. Időtálló természetes KLINKER burkolatok kültérre és beltérre.


Esztétikus meleg színvilágú, rendkívül tartós (fagy, kopás, napfény, és saválló) különleges összetételű bányaanyagból zsugorodásig égetett építési kerámiatermék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések