2015. szeptember 4., péntek

Telefonos kapunyitó

GSM kapunyitó , garázsnyitó és sorompóvezérlő eszközök. Nagy előnye, hogy nem kell plusz távirányítót vásárolnunk, saját mobiltelefonunkról nyithatunk-zárhatunk vele bármilyen motoros kaput bárhonnan, hívás költség és távolsági korlátok nélkül. Milyen előnyökkel jár a mobiltelefonos kapunyitó egy jobb minőségű távirányító ára 8- ezer Ft. Már három plusz távirányítónál megtérül az ára! GSM modul elektromos kapunyitók telefonos nyitásához Nem kell wifi, nem kell internet, nem kell bluetooth, egyszerűen tudja nyitni a világon bárhonnan kapuját, csak fel kell azt hívni.


A behelyezett SIM kártya felhívásával parancsot ad az elektromos kapunyitónak, amely ezután kinyílik. Telefonos garázs- és kapunyitó. Egy applikáción belül kezelheti az összes.


Vásárlás: Kapunyitó rendszer árak, eladó Kapunyitó rendszerek. Akciós Kapunyitó rendszer ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Mindenkiben megfogalmazódnak kérdések és válaszok. A quanswer egy olyan közösségi platform, ahol lehetőséget adunk az embereknek kérdéseik feltevésére, tapasztalatcserére, véleménynyilvánításra és segítséget nyújtunk abban, hogy gyorsan egyedi és hasznos válaszokat kapjanak.


Vállalkozást vezet? A Nold nem csak egy telefonos kapunyitó. Lépjen kapcsolatba velünk, és használja Ön is a Nold rendszerét! A telefonos kapunyitó úgy működik, hogy az ember egyszerűen csak felhívja telefonjával a kapunyitó eszköz számát.


Ezt követően az eszköz foglalt jelzést a vagyis Önnek pénzbe sem kerül a nyitás. A felhasználó egy számítógép segítségével felprogramozza, hogy milyen időintervallumban milyen telefonszámok. Ezzel az eszközzel egy modern, könnyedén átlátható beléptető rendszert alkothat, amely lakóházaknál és irodaházaknál is egyaránt hasznosítható. Minőségi kaputechnikai megodások.


Szolgáltatásaink teljes körüleg kiterjed a kapu tervezéstől, a lakatos, és a kőműves munkákon át, a kapunyitó automatika üzembe helyezéséig. Lakossági és ipari - akár más kivitelező által telepített- berendezések javítását is vállaljuk, valamint mód van a tartós minőségi. Ha úgy véljük, hogy a telefonos kapunyitó nekünk lett kitalálva, akkor ne várjunk tovább, hanem rendeljük meg a vezérlőegységet és aknázzuk ki a benne rejlő lehetőségeket!


Records and forwards events to the central computer. Nold OPEN ‑ Világhódító útjára indult a magyar kapunyitó fejlesztés. Az irányító alkalmazás Android és iOS telefonokra érhető el díjmentesen. Magas szintü adattitkosítás és jelszavas védelem garantálja a maximális biztonságot. Blue, telefonos kapunyitó , kapunyitó alkalmazás, bluetooth kapunyitó , Androidos.


Szállítási idő: 2-nap. Elektromos kapu, sorompó nyitás- és zárásvezérlése hívószám-azonosítással, ingyenes GSM hívással. Egy csörgetés és nyílik is a kapu! Minden kapunyitó telefonos egyeztetés után akár egy órán belülátvehető Budapest területén is. Már 990Ft-tól házhozszállítással is átvehetők a kapunyitók bővebben a kapunyitó házhozszállítás menűpont alatt tájékozódhat.


GSM alapú távvezérlő rendszer, GSM alapú sorompó és kapunyitás és zárás hívószám-azonosítással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések