2015. szeptember 3., csütörtök

Trapézlemez pusztamonostor

Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak. Leírás Eladó trapézlemez , cserepes-lemez, több színben és mintázattal a egyenesen a gyártótól rendkívül kedvező áron. Termékeink kiemelt szaktudással, német precizitással és gyártási. Méretre gyártátás, ingyenes szaktanácsadás, házhoz szállítás, a régió legnagyobb gyártójától és forgalmazójától.


A eco típusú trapézlemez után az egyik legjobb költséghatékonyságú trapézlemez. Kevesebb bordázattal rendelkezik, viszont a borda közi merevítés és a trapézprofil oldalfában található enyhe hajtás merevséget ad a trapézlemeznek.

Elsősorban olyan ingatlanok tetejére javasoljuk, ahol fa szerkezettel van kialakítva. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. A Swedsteel-nél elkötelezett hívei vagyunk az ügyfél elégedettségnek. Trapézlemez tetőre és falra, vagy komplett csarnoképület?


A kiváló minőségű tűzihorganyzott acél alapanyag és a korszerű, automatizált gyártási folyamatok együtt garantálják az állandó magas műszaki színvonalat, így biztosan tudjuk, hogy termékeink a beépítés után évtizedekig látják el. Tetőfedő (vízelvezető horonnyal) és homlokzati trapézlemez a T-Economichoz hasonlóan érdekes mintázattal és kiegészítő formaelemekkel.

Ez megerősíti a szerkezeti merevséget és reprezentatív, de nyersességét megőrző megjelenést biztosít. Gyakran használják fel benzinkutak tervezésében, alkalmazást nyer silók. Minden famintás trapézlemezre év gyártói garanciát adunk A jótállás a gyártási hibákra és anyaghibákra terjed ki és abban az esetben érvényes, ha termék beépítését megelőzően az Acéllemez. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. It covers an area of 24. Ne hagyja ki kedvező trapézlemez árainkat, éljen a trapézlemez akciónkkal! Tetőfedés, vagy éppen kerítésépítés a cél, a trapézlemezekben sosem kell csalódnunk!


Amilyen egyszerűen kezelhetőek, éppen olyan megbízhatóak is, ráadásul remek színválasztékban is kaphatóak. Jellegzetes formáiknak, sokszínűségüknek. Minősített alapanyagokból készített garanciás termékek! Széles profil és bevonat választék! Pusztamonostor , Szabadság út 53.


Ezen felül árképző a trapézlemez kerítés szerkezeti (teljes) magassága, azon. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től.


Kiszállítás országosan.

Debrecen Apafa Steel-Lemez Kft. Tesz Kft - Dabas Vésztő-Aron Profil. TESZ-Kft, a magyar trapézlemez és cserepeslemez gyártó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések