2015. szeptember 30., szerda

Cseresznye bútorlap ár

Bútorlap felépítése. Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. BÚTORLAP , CSERESZNYE és még termék közül választhat a kategóriában.


A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.

Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg! Kérem érdeklődjön a termékről!


Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Itt , Budapest XVIII. Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani!

Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Ft eladási ár felett. Gyártói önkéntes garancia: A gyártó a saját termékére önkéntesen is váll.


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.


Kizárólag egész táblába rendelhető. A feltüntetett ár a szabási díjat nem tartalmazza. Rendelés esetén a termék 2-munkanapon belül megérkezik, és igény esetén méretre szabva átvehető üzletünkben. FALCO Antik Cseresznye (18mm) - bútorlap : Leírás: Dekoratív megjelenésű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag. Finomfelületű E-LE formaldehid emissziós osztályba tartozó faforgácslap.


Magas színtartóssági értékkel rendelkezik, erőforráskímélő és újrafelhasználható. UV-álló, karcálló és környezetbarát. Lapszabászat Budapestben, A III. A termék a bemutatóteremben megtekinthető és megrendelhető.


Egész táblába vásárolható bútorlapok.

Az árak a szabás díját, és az ÁFA-t tartalmazzák)Az ár a vágás mennyiségétől függően eltérhet. Kínál Cseresznye bútorlap - polcok és asztal lap, láb: Eladó a képen látható cseresznye színű faforgács bútorlapok. A nagy lapon helyen karcot és sérülést fotóztam. A polcokon apróbb furatok vannak, ahol a polc fel volt.


Falco színválaszték Generaldesign. A termékválaszték a piaci igények és a bútorlapgyártók aktuális trendje alapján változhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések