2015. szeptember 24., csütörtök

Torlift távirányító

Annak ellenére, hogy távol keleten készül az egyik legmegbízhatóbb garázskapu motor közé tartozik. Több ezer darabos eladásunk igazolja a márka megbízhatóságát. Kódkapcsoló, kétcsatornás, ugrókódos, vezeték nélküli, 433.


TORLIFT II GARÁZSKAPU NYITÓ szerelési és üzemeltetési útmutató 1. TorLift távirányító. A beépített lámpa nyitáskor vagy záráskor percig világít, majd magától kialszik.

A vezérl ıt számítógépes program irányítja. Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót. Távirányító , távkapcsoló, kapunyitó - ha elhagyta, elromlott, most pótolhatja! Kérem csak a korábbi távkapcsolóval teljesen megegyező típust vásárolja meg!


Ahol lehetőség van cserére, ott jelezzük a termék leírásánál, ezt kérem minden. CAME távirányító , EASY távirányító , Proteco REWLEX távirányító , TORLIFT , GardenGate, KLING és még sok más távirányítót. Jó minőségű, magyar piacra gyártott garázsnyitó szett (motor, sín, távirányító ): mozgatható kapuméret: max.


N-os húzóerő ugrókódos, 43MHz-es rádiórendszer, csatornás távirányítóval autom.

MHz Led: van (piros) Kódolás: ugrókódos Ház anyaga: műanyag Ház színe: fekete króm színű kerettel Gombok színe: fekete Gombok száma: 4db (alsó gombon lakat logó) Ele1db 27A (12V) Tartozék: elem,, GateShop. A kapubolt - kapunyitó szettek, garázskapu nyitók és távirányítók. Azonos a távirányító impulzus nyomógombjával. Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket.


Ha elveszett a távadó, ha eltörött a távirányító háza, ha a kapunyitó távirányító gomb beragadt, forduljon hozzánk. Budapest Kisfaludy u. TORLIFT Garázskapu nyitó, TORLIFT garázsnyitó motor max. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Ugrókódos távirányító.


Ismertető jele: az alsó gombon látható lakat embléma. Kiváltására alkalmas a GATE R. Univerzális, tanítható távirányítók. Tanítható, kisméretű, modern!


Betanítása: A Remocon RC 128-as univerzális távirányító rendelésekor küldje el hogy milyen típusú motorhoz és távirányítóhoz kívánja használni. Gépi másolással feltanítatjuk az univerzális távirányítót és elküldjük Önnek, melyet már. Kapu távirányítók széles kínálata nagy raktárkészlettel.


Gyári távirányítók és univerzális távirányítók minden kapura.

A legtöbb távirányítóhoz magyar nyelvű programozási útmutatót tudunk. A Remocon univerzális távirányító alkalmas az alábbi táblázatban felsorolt kapu távirányítók kódjainak betanulására. Egy univerzális távirányítón belül a gombokra eltér gyártók típusai is rá lehet tanítani.


A távirányító alapállapotban (szállítási állapotban) nem tartalmaz kódot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések