2015. szeptember 9., szerda

Zsindely lemez

Zsindelytartozékok kedvezményes áron! IKO zsindely , alátét lemez , OSB, tartozék. Csak az akciós termékek.


Az ereszszegély lemez mm vastag félkemény – színezett – alumínium lemez. Az eresz teljes hosszában szögeléssel rögzítjük a vízorr 2-cm-es túlnyúlásával.

Kiváló minőségű zsindely kiegészítő, mint alátétlemez, vápatakaró lemez , gerincszellőző és hófogó széles választékban, elérhető áron. A lemez alján hőre lágyuló ragasztott fólia van. A hagyományos vagy modern házaknál egyaránt érdekes hatást érünk el a különleges bevágásokkal és a mély vonalú árnyékolással. Gombásodás és mohásodás elleni védelemmel is ellátott, valamint magas fokú UV védelemmel rendelkezik.


HÍVJON MINKET MOST! ZSINDELY , alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza. A bitumen zsindely alsó oldalát pedig finomhomok hintés alkotja.

Térhatású zsindely , a természetes palához hasonló megjelenést kölcsönöz a tetőnek. Az oromszegély lemez alapanyaga mm vastag félkemény – színes – alumínium lemez. MESTER ZSINDELY TÖMÍTŐ ÉS RAGASZTÓ 3ML és még termék közül választhat a kategóriában. Főkategória, Tetőlemezek és kiegészítők. A Tetőlemezek megrendelésének fontos előzménye a pontos méretezés, az anyagszükséglet meghatározása ! Fő profilunk a tető.


Kastélyok, lakóházak, hétvégi házak, garázsok és melléképületek fedéséhez, kiváló minőségű tetőfedő anyagok óriási szín- és formaválasztékával várjuk kedves vásárlóinkat. A cserepes lemez új élete: Cserepeslemez FelrakásaA cserepes lemez napjainkban ismét reneszánszát éli, hiszen egyre több, frissen felújított, fiatalos házon alkalmazzák tetőfedésként, tetőfedő eszközként. A cserepes lemez árak Budapesten ráadásul megfizethetők, illetve a cserepes lemez felrakás is megoldható már profi. Ellenáll a napfénynek, ezért a kifakulással szemben is ellenálló.


Jó ár-érték aránya miatt jó választás lehet ha nincsenek prémium igényeink. A zsindelyek jellemzői és zsindely árak: Klasszikus zsindely. Toronto öntapadó bitumenes zsindely Miért válasszak zsindelyt? Ha korlátozott a tető teherbírása alkalmazása különösen előnyös, mivel: könnyű hajlékony víz, por és légzáró Hol használhatom a bitumenes zsindelyt?


Az Onduline Bituline Easy könnyű, bitumenes vízszigetelő lemez , tekercses zsindely színes ásványi bevonattal és üvegfátyol megerősítéssel.

A Gerard lemez tetők az egyik legjobb megoldást nyújtják extrém időjárási körülmények (pl. viharok, hó és jég, jégeső, tűz) esetén, ezeket a kiváló eredményeket alumínium-cink ötvözettel bevont különleges minőségű acéllemeznek köszönhetik, melyek 1-os cseréphatást nyújtanak, valamint széles választékban. A Norland zsindely kínálata rendkívül széles választéknak örven érdemes tehát ellátogatni az áruházunkba, hiszen a zsindely árak is kiválóan alakulnak. Magas minőségű zsindelyek széles szín- és formaválasztékban (téglány, gyémánt, méhsejt, stb.), ésszerű árakon!


Ha kellene még néhány kiegészítő termék is a tetőfedéshez, nálunk beszerezheti a legszükségesebbeket: alátétlemezek, ragasztók, eresz- és oromszegélyek várják. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt.


Itt egyesül az ezerszer bevált zsindelyforma a csúcstechnológiás anyaggal, az alumíniummal. Ez teszi a PREFA tetőfedő zsindelyt tökéletes fedőanyaggá – mindegy, hogy hagyományos tetőszerkezetekhez vagy modern építési formatervezéshez alkalmazzák. Tetőfedő anyagok, tetőbevonatok, ereszcsatornák a legszélesebb választékban. A bal oldali menüben tudsz válogatni az egyes tetőfedő anyagok között alapanyag szerinti csoportosításban, de itt találod meg a tetőhöz közvetlenül kapcsolódó egyéb anyagainkat is. A Norland fatelep kizárólag jó minőségű fát kínál, hiszen érdeke, hogy ügyfelei megelégedjenek a választott és megvásárolt fa minőségével.


A skandináv országokban nagy hagyománya van a fakitermelésnek, az időjárásnak és az óriási erdőknek köszönhetően az ott kitermelt faanyag kiváló minőségű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések