2015. szeptember 9., szerda

Tetőszellőző

A tetőszellőző természetesen nem kémény. Azért is került ide, hogy láthatóvá tegyük és megismerhessük, ne keverjük össze a kéménnyel. A bejutó víz vagy az ott jelenlévő pára nagy károkat tud okozni, ezért is lényeges, hogy be legyen borítva, szigetelve legyen minden gyenge pont a házon. A Lindab tetőszellőző elemek és egyéb, tetőt áttörő szerelvényt fogadó termékek fontos kiegészítők.


Az elemek kiváló minőségű, tartós alapanyagból készülnek (polipropilén, gumi, UV stabilizátor) és biztonságos vízzárást biztosítanak minden Lindab tetőfedéshez (cserepes-, trapéz-, síklemez). Construma Hungarotherm.

A WATTCOM által kifejlesztett WattReduktor fogyasztáscsökkentő készülék egy olyan magyar fejlesztés, mellyel lakóépületek szellőzőmotorjainál jelentős villamosenergia megtakarítás érhető el. A rendszer olyan épületek (panelházak, társasházak) áramköltségeinek csökkentésére alkalmas, ahol központi, tetőn telepített szellőztetőrendszer működik. Tisztelt Ügyfeleink! Bitumenes zsindely, tetőcserép és más tetőfedő anyag óriási szín és forma választékkal megvásárolható.


A zsindellyel fedett tetőknél gyakori probléma, hogy nem gondolnak a megfelelő szellőzésre. Pedig zsindelyes tetőfedésnél az egyik legfontosabb dolog,hogy a tető szellőzését megoldjuk. Hiszen a tető is lélegzik és fontos,hogy a megfelelő légmozgást biztosítsuk.


Erre egy jó megoldás lehet a gerincszellőző.

Köszönettel vettük érdeklődését termékünk iránt. A szellőzés hatásfokának legjobb növelése a fóliaház teljes hosszában nyíló tetőszellőző. A két legelterjedtebb típust elemzése: Egyoldali a csúcson típus: Előnye: A ház legmagasabb pontján helyezkedik el, így az oda koncentrálódó meleg, túl párás levegőt viszonylag könnyen ki lehet engedni. Kétségtelen: egy lakás esetében a megfelelő szellőzésről mindenképpen gondoskodni kell.


Ha lehet, mindezt nem az ablak kinyitásával, nem az így képezett légnyomáskülönbség kihasználásával célszerű megoldani, hanem mondjuk tetőszellőző létesítésével. Tetőszellőzők képgalériája. Sok egyéb típusa és fajtája van a tetőszellőzőnek, amelynek feladata, hogy valamely ventilációs rásegítéssel kijuttassa a szabadba a belső levegőt. Az ablak szerkezetét jelenti!


Abban az esetben, ha az Ön üvegháza mm vastagságú. A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Hosszabbítsa meg tetőjének élettartamát szellőzéssel. IKO Armourvent Multi gerincszellőző beépítésével.


Szellőztesse zsindelytetőjét. A padlástér ha nincs beépítve vagy használatban, szintén jó közege lehet az ilyen problémáknak. A megoldást erre a tetőszellőző elem biztosítja, mely lehetővé teszi, hogy a tető alatti rész is megfelelő légáramlás alatt lehessen.


A cserepeket folyamatosan éri a pára és a nedvesség egyéb formája. Manapság divatos lett viharálló tetőnek beállítani tetőfedő anyagokat. Mikor viharálló egy tető?

Ha ellenáll a viharos szélnek? A válasz igen, de mindnek ellen kell tudnia állni. A következő történet a tengerentúlon történt, de bármikor nálunk is előfordulhat hasonló.


A szellőző kürtők működése a kemények huzatá­hoz hasonlóan a külső és belső levegő fajsúlykülönbségén alapszik. Axiál tetőszellőző ventilátor a legkülönfélébb szellőzési feladatokra. Csővezetékrendszerhez is csatlakoztatható.


Lehetséges közvetlen illetve ékszíj hajtás. Alapkivitelben normál levegő szállítására alkalmas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések