2015. szeptember 28., hétfő

Bramac akció

Bramac : A vezető tetőspecialista. Nálunk nem csak tetőcserepekben, de akciókban is széles a választék! Képzett tetőfedők és szakképzett tanácsadói hálózat segíti az értékesítési munkát. Novo, Protector, Protector Plus felületi fejlesztéseivel megreformálta a tetőcserepek.


Egyszerűen hosszabb az élettartama.

Az akció szeptember 2-től visszavonásig érvényes. Prémium, Standard és Basic kategóriás termékek akár -kal olcsóbban. Kivitelezőként szakmai támogatást, egyedi ajánlatokat vagy részletes alkalmazástechnikai és termékinformációkat kaphatsz.


A cseréppláza kínálatában megtalálhatja a legnevesebb tetőcserép-gyártók termékeit. Akár kerámia-, akár beton cserép, itt biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet! Akciós cserepek óriási választékban. Országos kiszállítás.


Telepi átvétel esetén további akciók.

Kérjen egyedi személyre szabott árajánlatot, megéri! Nézze meg a cserép akció választékát részletesen. BRAMAC DOP Hungary. Beton tetőcserepek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A Veszprémben és Kecskeméten készült termékeket Magyarországon kívül még országba értékesítik. A szakmai és szórakoztató programokkal teli rendezvényen, a díjátadó gálaest keretén belül hirdették ki a nyertes pályázatokat és díjazták a legjobb tetőfedéseket, amit összesen 2résztvevő követett figyelemmel a helyszínen. Tetőfedő Bajnokságát. A különleges Star-technológia ugyanis nemcsak ragyogóvá, de egyben ellenállóbbá is teszi a tetőt, hogy otthonod biztonságát semmi se zavarhassa meg.


Dabason található építőanyag kis-és nagykereskedelemmel foglalkozó Áruházába felvételt hirdet több osztályra áruházi eladó- pénztáros munkakörbe. Termékeivel egyedi megjelenést biztosít otthonának, mely egyben. A modern héjazatok nem nélkülözhetik azon fém, és műanyag kiegészítő elemeket, amelyek biztosítják az épület tetőjének tökéletes vízzáróságát, porhó elleni védelmét, és emellett a kiszellőztetést is megvalósítják. Megfelelő teljesítményű napelemmel éves elektormos áram szükségletünk akár 1-a is biztosítható.


Our company has years of experience in the production and development of overall solutions for long-lasting and durable roofs. Leier tetőcserép akció az interneten országos házhozszállítással. A Magyarországon forgalomban lévő betoncserepek közül a leghosszabb ideig terjedő, éves garanciát kizárólag a Leier adja, így egy életre szóló biztonságot nyújtanak a vásárolt cserepek.


Kérj egyedi árajánlatot tetődre!

Rendelj ONLINE, Őszi extra akciókkal várunk! További Extra árak teljes házas építkezés esetén. A-Z-ig országos kiszállítással. Tervrajz számítás, anyag kigyűjtés, webshop, gépkölcsönzés.


Ha egy könnyű és erős cserepet szeretne, mindezt megspékelve egy speciális felületkezelési eljárással, akkor a Synus ELEGANT betoncserép a legjobb választás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések