2015. szeptember 7., hétfő

Könnyű tégla

Feljebb azt írtam, hogy a tégla esetében sok lehet a törmelék, akkor itt viszont meg kell, hogy jegyeznem, hogy az Ytonggal történő építkezést kevés sittel letudhatunk, ami a környezet védelmén túl, további költségmegtakarítást jelent (konténerbérlési díj). A téglafal előnyei. Az okostégla fejlesztésekkel a Porotherm téglák hőszigetelő képessége jelentősen javult. Ugyanolyan falvastagságnál a tégla már jobban hőszigetel, mint az Ytong, és a hőtároló képessége is lényegesen jobb a Porothermnek, mert jóval nagyobb a tömege, és sokkal több hőt képes tárolni, megtartani és utána kisugározni magából lakása.


Lakóházak födém kialakítására szolgál.

A födémgerenda és béléstest egységes kerámiafelületet biztosít. Jól vakolható, könnyű beépítéskor mozgatni. Hőszigetelő képessége kiváló. Rácsos tartószerkezetű födémgerenda, nagy méretválasztékban készül. A PORFIX (P– 500) válaszfaltégla.


A sejtbeton válaszfaltéglák, ugyanúgy, mint az idomtéglák, elnyelik és felszabadítják a levegő nedvességét. Ez azt is jelenti, hogy az ilyen, vékony belső vázú tégla ugyan jobban szigetel, mint a régi, vastagabb, de jóval ridegebb is annál, törékeny, vágni már csak speciális eszközökkel lehet, nem úgy, mint az elődeit. A kerámia falazóblokkok alternatívája a mészhomok tégla.

Bár felületes szemlélő összetévesztheti a. Klímaszabályzó képességük, az anyagok által nyújtott zajvédelem növeli a lakótér komfortérzetét. A falazóelemek méretpontosságuk, könnyű beépíthetőségük, és megmunkálhatóságuk révén is kiváló építőanyagok. A kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmazó pórusbeton nem éghető. Pincétől a tetőtérig.


Könnyűszerkezetes házak, tégla házak és IsoShell energiatakarékos házak tervezése és építése az egész országban az Ön igényeinek megfelelően. Legyen szó költséghatékon, gyors, hagyományos, kis fentartási kültségő vagy akár modern, új építésú otthonról cégünk segít Önnek a házak tervezésétő egészen az. A kókuszrost, illetve kókusztégla szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat terméke. Semleges pH-értékének, valamint könnyű szerkezetének köszönhetően serkenti a növény gyökereinek növekedését, fejlődését.


Mivel sokkal szellősebb, mint a többi talaj, jól megtartja a vizet. Emellett nagymennyiségű víz felvételére is képes. IDŐTÁLLÓ Az égetett tégla megjelenése Kr. A római kori építészet legnagyobb alkotásai is téglából készültek.


KÖRNYEZETBARÁT TERMÉK A szeletelt tégla bontott tégla újrafelhasználásából készül. Könnyű tömör kisméretű tégla Ebben a kategóriában összesen termék található. Ami a tetőhéjalást illeti, talán nem is gondolnánk rá, hogy a könnyűszerkezetes épületnél éppúgy választhatjuk akár az égetett kerámia tetőcserepet vagy a betoncserepet is, mint egy tégla - vagy betonszerkezetű háznál.


Napjainkban egyre inkább elterjednek a kishajlású tetők, amelyeknél azonban fontos figyelnünk rá.

Az egyik ilyen példa a hőhídmentes (pontosabban csökkentett hőhidas) épületszerkezetek, pl. A könnyű súly és az ehhez viszonyított nagy szilárdság és rugalmasság a mérnöki szabadságot is megnöveli, így szokatlan, merész vonalú épületek jöhetnek létre. Cimkék: Szeletelt tégla forgalmazás kivitelezés felrakás antracit szürke lap öreg kaposvár pécs budapest balaton szolnok székesfehérvár zalaegerszeg szombathely keszthely marcali siófok győr szállítás magyarország dekortégla szekszárd szeged dabas kecskemét mohács dombóvár tamási bonyhád nagykanizsa dunaújváros paks dunaföldvár solt kiskunhalas gödöllő. Könnyűszerkezetes és tégla házak Könnyűszerkezetes Házaink magas minőségben, generál kivitelezéssel, kulcsra készen épülnek. A HARDELL technológia, és kivitelező segítségével megálmodott háza könnyedén megépülhet, hiszen az előre tervezhető költségek mellett a kivitelezés gyorsabb ütemben történő megvalósítása is előre kiszámítható.


A Pápateszéri Téglaipari Kft. ZajStopp hanggátló tégla különleges kialakítású üregrendszerét laza kötésű, egyedi fejlesztésű hangszigetelő anyag tölt ki, aminek köszönhetően a tégla hangelnyelő és hangszigetelő is egyben. A rendszerhez a hanggátló elválasztó-, illetve teherhordó falak készítésére alkalmas téglákon kívül. Könnyű súlya lehetővé teszi, hogy gipszkartonra téve kifugázva teljesen visszaadja a régi idők hangulatát.


Mondjuk egy zsalukőből készült pince esetén, a. Ajánlatkérő űrlap Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk. Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések