2015. szeptember 8., kedd

Ajtó ablak pápa

Legyen akár biztonsági ajtó , vagy egyedi igényeinek megfelelően elkészített ajtó , ablak. Egy helyen az egyik legteljesebb garanciális ügyintézéssel. Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Ajánljuk mosogatószer és puha rongy alkalmazását.


Nyílászárók minőség függőknek.

A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Dunántúl területén. Közel éves tapasztalattal. Az évek során folyamatosan megújuló, a laminált padlót, a szalagparkettát, a bambusz és a parafa padló is magában foglaló kínálatunkkal igyekezünk kielégíteni vásárlóink igényit.


Zárcsere ajtókban, ablakokban! A pécsi üzletükben vásároltam a közelmúltban műanyag ablakokat és kültéri ajtót. Pápa - Szentilonay u.

Az üzletben dolgozó két fiatalember végig nagyon kedves és segítőkész volt -és amiért nagyon hálás vagyok- nem engedték, hogy rögtön megrendeljem a kívánt termékeket, hanem kérdésekkel kiderítették, hogy laikusként sajnos nem jó méreteket adtam volna le. A minőség jegyében. A Borsits és Társa Kft. A bemutatótermünkben a valóságban is láthatja ajtóinkat, így az anyagát, minőségét is meg tudja vizsgálni.


Egyetlen ablak , vagy akár ajtó nagyban meghatározza a ház stílusát. Magyarpolány, délen Öcs és Halimba, nyugaton Kolontár és Devecser, míg keleten Kislőd és Úrkút a szomszédos települések. Netán árnyékolástechnikai terméket?


A legjobb helyen jár! Cégünk már több mint éve foglalkozik ajtó , ablak , redőny és egyéb árnyékoló forgalmazásával, beépítésével, szerelésével. Ajtót, ablakot keres?


Ablak és ajtó beépítése garanciával. Redőnyözés, párkányozás, teljeskörü kivitelezés. Már ajkán és környékén is elérhetőek, következő termékeink. Műanyag ablakok, műanyag bejárati ajtók és a beépítéshez szükséges termé.


Minden, ami nyílást zár. Az alapítástól kezdve Schmidt Dezső a cég ügyvezetője, aki építész végzettségével megalapozta a szakmai hozzáértést. Az elmúlt évek alatt folyamatosan bővült termékkínálatunk, tapasztalataink lettek, hogy mi az, amit érdemes árusítani. Mára a nyílászárók teljes palettáját.


A tartózkodási helyed automatikus beazonosítása nem sikerült.

Kérünk írd be a címe városod vagy az irányítószámo hogy megmutathassuk a hozzád legközelebb eső vállalkozásokat. A nálunk hirdető Mesterekkel csak jól járhatsz! Családi vállalkozásunkkal egy kis irodából indultunk, majd az évek során folyamatosan fejlesztve, mindig megújuló és egyre bővülő árukészletünknek köszönhetően, mára már egy 4m2-es nyílászáró szaküzlettel, jól berendezett mintateremmel és szakképzett eladókkal várjuk kedves.


Az alábbi bejárati ajtó árak bruttó árak, és csak a nyílászáró árát tartalmazzák. Amennyiben szerelést is kér, kérje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések