2015. szeptember 28., hétfő

Biztonsági ablakzár

Az ABUS ablakzár magas biztonsági követelményeknek felel meg és a legmagasabb szintű betörés elleni védelemről gondoskodik. Minden ablakzár kérhető azonos zárlatú kivitelben. Ez egyszerű és kényelmes használatot tesz lehetővé.


Minden bejárati ajtó alapfelszereltségéhez tartozik a bevizsgált, falazatrögzítővel ellátott biztonsági zárólemez, a stabil bevésőzár, a biztonsági pajzs, maghúzás elleni védelemmel ellátott rozetta és biztonsági kártyával ellátott zárbetét. Abus ablakzárat, ajtó láncot keres? Ablak zárat, biztonsági ajtó láncot keres?


Segítünk a megfelelő termék kiválasztásában az Ön igényeihez igazodva. Legyen szó a mindennapok védelméről vagy az extrém biztonságot keresőkről, minden igény kielégítésére rendelkezésre áll kínálatunkból ablak zár és biztonsági ajtó lánc. A felszerelése egyszerű, a meglévő ablak kilincs helyére.


Biztonsági ablakzár

Nyitás a kulccsal, zárás a kilincs elfordításával. Méret: lásd a képen. Kulcsok száma db. Ablakzár kínálatunk minden elemét ugyanaz a kulcs nyitja, így ha Ön több ablak zár típust vásárol, mindegyiket azonos kulcs fogja nyitni. Ablakzár , Ablakzár , ablak kiegészítő, Kedvező árakon történő kiszolgálás, házhoz szállítással.


Zárak, zárbetétek, lakatok webáruháza. Az elfordítható karok a nyitott állásból kulcs nélkül elfordíthatók a reteszelt állásba. Ott bekattanak a helyükre. A biztonsági ablakzárat azonban csak kulccsal lehet kireteszelni és kinyitni.


A kulcs jobbra fordításával kireteszeli a biztonsági ablakzárat. A Reer biztonsági ajtó- és ablakzár meggátolja az ablakok és ajtók kinyitását, így ideális választás kisgyerekes háztartásokban. Fúrás, csavarozás vagy ragasztás nélkül is felszerelhető, a kilincset a kívánt pozícióban zárolja. A mai nyílászáróknál a gyártók elsődleges szempontja a minél jobb hőszigetelés, azonban ez minden estben a biztonság rovására megy, emiatt ajánlott az ablakokat mechanikailag biztosságosabbá tenni (megerősíteni), melyre kiváló megoldást nyújtanak az utólagosan felszerelhető masszív, de esztétikus ablakzárak melyek egyszárnyú, vagy kétszárnyú ablakokra de akár. Rakd kosárba kockázatmentesen a Kütyüdet, van időd kipróbálni!


Másodlagos ablakzár a záróoldalhoz. Egyedileg beállítható számkóddal. A masszív ház és a kettős acélretesz a garancia ennek a másodlagos ablakzárnak a biztonsági értékére, és nagy betörés elleni védelmet nyújt. Az ABUS-ra jellemző reteszkarmok pedig hatékony védelmet nyújtanak az ablak felfeszítése ellen.


A kinyitott biztonsági zárat a tolókával egyszer be lehet zárni. Ezután ellenőrizze, hogy bezáródott és bereteszelt a biztonsági ablakzár. A nyíl a nyitott zárszerkezetre mutat: ekkor a biztonsági ablakzár kireteszelt állapotban van. Ebben az állásban az elfordítható kar finoman elmozdítható a reteszelési pozícióba.


Biztonsági ablakzár. Sokan hajlamosak elfelejteni az ablakok és erkélyajtók gyerekbiztossá tételét, pedig már több praktikus kis eszköz létezik, amelyek segítségével Ön nyugodtan szellőztet. Ablakzár : Széles skálájuk ismert: az alacsonyabb biztonsági szintű, egyszerűbb elforduló csapdás-kilincses megoldásoktól a bonyolultabb, kulcsos, hengerzárral ellátott típusokig.


Amennyiben csak a betétet (ajtó és beszerelés nélkul) szeretné vásárolni, annak a listaára: 13. Az ajtó beszereléssel egyidőben megrendelt betét ára: 6. A kulcsos zárak azok amelyeket közvetlenül kulccsal működtetünk, azaz magába a zárba dugjuk a kulcsot. Jellemzően ezeknek a típusoknak ún.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések