2016. augusztus 2., kedd

Urnahely árak

Temetkezési szolgáltatás árai pontosan, temetési árjegyzék illetve hamvasztási árlista. Részletesen temetés ára, hamvasztás ára és hamvasztás költségei. Debreceni köztemető üzemeltetése - temető-fenntartási hozzájárulási díj, önkormányzati díjtételek. Az Újpalotai Boldog Salkaházi Sára plébánia urnatemetőjének működési rendje.


Alsóvárosi Ferences Plébánia Temetőgondnoksága Szeged nyitva tartása: hétfőtől-csütörtökig 8-óráig, péntek 8-13-óráig. Budapest Pattogós u. Urnahely évre: Urnafülke egyszemélyes. Ft Urnasír személyes. Az elhunyt hamvasztása után az urna elhelyezésének egyik legelterjedtebb módja az urnafülkébe történő temetés. Minden budapesti temetőben található urnafülke, másik nevén colombárium fülke.


Urnafülke m hosszú m mély m széles (2) Köztemet ben a sírok egymástól való oldaltávolságának minimum cm-nek kell lennie. Ruttner majd a Szabó család kezelésében. Hamvasztás menete, ára, folyamata, kedvezményes hamvasztási csomagok. Elkészült az új urnatemetőnk, ahol egy-kettő-és hármas urnahelyek bérelhetők.


Az urnahelyeket is meg lehet váltani, illetve újraváltani irodáinkban. A hamvakat lehet urnasírba, urnafülkébe urnakriptában, sírba, és kriptába elhelyezni. A megváltás díja a kiválasztott helytől függ. Melyik temetőbe lehet behajtani gépkocsival? A Szentpéteri kapui temetőbe be lehet hajtani gépkocsival.


A Miskolc Város Önkormányzatának tulajdonában lévő többi temetőben nincsenek olyan feltételek, amelyek a gyalogos közlekedés akadályozásának kizárásával lehetővé tennék a temetőbe történő behajtást. Tisztelt Hozzátartozó! Köszöntjük Önt honlapunkon és köszönjük, hogy cégünket tiszteli meg bizalmával!


Honlapunk célja, hogy tájékoztatást adjon azon hozzátartozóknak, családoknak, akik hozzánk fordulnak segítségért temetkezési szolgáltatás illetve hamvasztási szolgáltatás igénybevétele tárgyában. A TEMETŐKRE ÉS A TEMETKEZÉSRE VONATKOZÓ JOGI ISMERETEK. Jogtörténeti ismeretek. Amint egykorú az emberiséggel a holtak iránti tisztelet, úgy a kegyelet és a végtisztesség egyúttal az egyik legkorábbi jogalkotási tárgykör is.


Koporsós rátemetés, vagy éven túli maradvány rátemetése estén a temetéskor érvényben lévő -temetési helyre vonatkozó - megváltási díj időarányos részét kell megfizetni. A magyar nyugdíjasok fele havi százezer forintnál kevesebből él. Félelmetes, hogy milyen ütemben nőnek az árak. Most pl a farkasréti temetőben egy olcsó koporsós temetés pap nélkül 600ezer, amit nem befolyásol különösebben, hogy van sírhely vagy nincs, mivel a koporsós temetéshez ezt meg kell újítani, ami kissé érthetetlen.


Tennivalók temetés esetén. Ha nincs még, urnafülke megváltása. Amikor tudható már, hogy a hamvakat a temetkezési vállalat mikor adja ki, a temetés időpontjának egyeztetése a sekrestyében.


A parlament előtt fekszik a temetési törvény tervezete, amely bevezetné a szociális temetést. Ennek kapcsán utánajártunk, mennyibe kerül egy temetés. Szombathelyen az önkormányzat megrendelése alapján többségében a Vas Megyei Temetkezési Kft.


A temetés önkormányzati feladat. A társaság kegyeleti-közszolgálati szerződés keretében. Szent ez a hely, íme ez az Isten háza, és a mennyország kapuja! Elcsitult a szív, mely értünk dobogott.


Számunkra Te sosem leszel halott. Az urnafülkék megváltása vagy esztendőre. Plébániai könyvtárunk kifejezetten vallási, hitéleti, egyházi könyvekre szakosodott, hogy az érdeklődőket segítse. Szolgáltatásaink Vállalatunk teljeskörű szolgáltatást biztosít a gyászolók részére: Irodánkban: Baja, Szabadság u. Amennyiben a földi maradványok elhelyezésére kolumbáriumunkban kerül sor, a személyes megbeszélés alkalmával pénztárunkban intézhetik az urnahely megváltását, a fedlap megrendelésének részleteit is.


Az urnatemetői hely megváltása örök érvényű, újramegváltást a későbbiekben nem terhelünk a családokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések