2016. augusztus 5., péntek

Kapu zárszerkezet

Erősített zárszerkezet. Biztonsági raktár zár 25. Dupla kampós erősített zárszerkezet , toló vagy úszókapukhoz. További részletekért kattintson a képre.


Vissza az előző oldalra.

Kérdés a termékről. Kód Termék Elérhetőség ÁFA Bruttó ár. Zsalugáter kicsapódás gátlók, zsalu rögzítők raktárról elvihetőek, vagy megrendelheti webáruházunkban. Zár és tömítés azonnal, raktárról, országos kedvező házhozszállítással.


A zárszerkezet több ponton rögzül, így a kapu szilárdabban zár, nem lehet felfeszíteni, hasonlóan a sokpontos bejárati ajtókhoz belülről retesszel, kívülről csak kulccsal nyitható Gyárilag szigetelt lemez : hőszigetelt kapulap is kérhető, ilyenkor hőszigetelő anyag kerül a kapulap fém borítása mögé, a belső oldala pedig egy műanyag lambériával borított. Gondoskodjon otthona és értékei biztonságáról! Kínálatunkban mindenféle felhasználási területű és biztonsági szintű zár megtalálható.


Fontos levelek, küldemények védelmét biztosíthatja egy megfelelő postaláda zár, melyhez két kulcsot is mellékelünk, így a család több tagja is hozzáférhet biztonságosan.

Hörmann görgőartó és széria szekcionált kapukhoz. A kulcsos zárak azok amelyeket közvetlenül kulccsal működtetünk, azaz magába a zárba dugjuk a kulcsot. Jellemzően ezeknek a típusoknak ún.


Kerti kapu , toló kapu alkatrészek széles választéka garnitúrában, tolókapu görgők,tolókapu sínek, síntoldók, kapuütközők,felső vezető görgők. Kapu alsó és felső forgáspont csomag 7. Alsó és felső forgáspont csomag 1kg kapusúlyhoz. Hegeszthető, állítható zsanér.


Kovácsolt zsanér 1. Espace kétszárnyú kapu. Kapható egy vagy két szárnyú változatban. A többféle átjáró szélesség és az lehetséges magasság gazdaságos megoldás, ezáltal széles kombinációs lehetõséget bitosít. Combi Arialdo Tolókapu alkatrészek. Kiváló minőségű tolókapu alkatrészek raktárról - tolókapu görgők, sínek és fogaslécek, támasztó- és vezetőgörgők, rögzítő- és fogadókonzolok, ütközők, zárak, kilincsek.


Kiegészítõk:oszlopok, zárszerkezet , ütközõk, tolórúd. Ezek a szekciók egy csukló segítségével egymáson el tudnak fordulni, ezáltal a tábla nem egyben nyílik, mint a billenő garázskapu esetében. A nyitás során a kapu helyigénye sokkal kisebb, mivel a tábla nem billen ki a nyílás síkjából, ezáltal szabadon hagyva a kocsibeálló teljes felületét.


A kapu vázszerkezete, sín vezetése horganyzott acélból készül.

A szekcionált garázskapu. A billenő kapulap mm-es bordázott lemezborítású, szintén tüzihorganyzott, alapból porszórt, szinterezett felületű, ezzel biztosítva a kétszeres korrózióvédelmet. A vihar és eső ellen egy gumi záróprofil biztosítja a védelmet.


Valamennyi kapu - és meghajtás-alkatrészt a Hörmann saját gyárában fejleszti és gyártja. Termékek több generáció számára Hosszan tartó, valós feltételek melletti tesztelés gondoskodik a bevált sorozatgyártású termékek Hörmann-minőségéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések