2016. augusztus 25., csütörtök

Austrotherm at h80 ár

Az AT-Hanyagból készülnek homlokzati díszítő profilok, amelyeket a kivitelezés során kell végleges felületképzéssel ellátni. Szinte valamennyi, az építési gyakorlatban előforduló. A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab. Családi háza optimális homlokzati szigeteléséhez milyen vastag lemezeket épít be? Austrotherm AT-Hárak után?


Válassza ki a megfelelő vastagságot, és kérjen árajánlatot a szükséges mennyiségről. A vastagság vastagon megéri. Mégpedig évtizedeken át télen, nyáron.


Kiválasztotta már a szükséges vastagságot rezsiköltségük kívánatos csökkentéséhez? Ha igen, akkor kérjen kedvezőbb árat év megtakarítására, és legyen szép a napja! Hőszigetelő és Homlokzatképző Szaküzletben. Expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok: hatékony hőszigetelés az épület minden szerkezetén. Just where extreme pressure and moisture stress, particularly high demands on the insulation materials, the extruded polystyrene (Short form XPS, named after extruded polystyrene foam) is the ideal solution for numerous applications.


A termékek között hő-, hang- és lépéshang szigetelésre alkalmas verziók is léteznek. A termékek felhasználhatóak új ház építésekor vagy utólagos felújításkor is. Az árakról érdeklődjön interneten árajánlatban vagy telefonon munkatársunknál. Csak egész csomag rendelhető ! A kivitelezők szívesen dolgoznak vele. Mérettartó anyag és kiváló hőszigetelő!


Termékosztály: EPS Hővez. Ft-os áron elérhető. Bruttó árakat tartalmaz. Az árak komplett rendszer vásárlása esetén érvényesek. AUSTROTHERM EPS AT-H(50x100x7) Ajánlatkérésbe.


TIPP: Az elmúlt években nagymértékben megemelkedett a gáz ára. Beltéri falfesték, kültéri falfesték zománcfesték, homlokzatfesték, gipszkarton, tapéta, szigetelés, ragasztás széles választékban. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani!


Egyedi színkeverés. Szigetelő anyagok - utólagos épület homlokzati szigeteléshez termékek, típusok, leírások, árak. Az utólagos épület szigetelés történhet különböző homlokzati szigetelőanyagokkal, a legelterjedtebb típus még mindig az expandált polisztirol lapok, ezek közül is az EPS-80-as homlokzati polisztirol, az ára és felhasználási egyszerűsége miatt. Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni.


Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással.


Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE. További Extra árak teljes házas építkezés esetén. A-Z-ig országos kiszállítással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések