2016. augusztus 10., szerda

Perforált lemez győr

A perforált lemezekkel számtalan formában és helyen találkozhatunk. Legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár az élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk a terméket valamilyen jelleggel. A lemez lyukmintázatát tekintve több méretben és formában – kör, négyzet vagy ovális is választható.


Jellemzően ötvözetlen anyagból készülnek, de elérhetőek egyéb alapanyagokból is, mint acél, saválló, réz, horganyzott. Perforált lemezek ovállyukasztással. A hosszúkás alakú nyílások tetszetős külsőt biztosítanak a lemezeknek, amelyek nagyon jól felhasználhatók pl. Az ovállyukasztással ellátott lemezek a mezőgazdasági szezonmunkáknál is jól.


MEVACO – Lenyűgözően egyszerű. Egyedi gyártású perforált lemezek. Mezőgazdasági rostalemezek. Győrben településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Raktár- berendezés Raklapos állványok.


Lemez , profil, szögvas kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől. Profilok és Lemezek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A kör, négyzet vagy ovális lyukasztású perforált lemez többféle lyukmérettel is választható, az expandált lemezeket rombusz mintával értékesítjük. Ternyák Trade Kft, Fehérvári u. Az élet szinte minden területén használatos fémipari termékeket és szolgáltatásokat kínálunk. Partnereinknek, vevőkörünknek mindig a legoptimálisabb, költséghatékony megoldást igyekszünk nyújtani, amelynek alaptámasza a kiterjedt, stabil beszállítói körünk.


A rétegelt lemez és az OSB alternatívái Tömör fa Mind a három felhasználási területen a tömör deszkázat illetve a hajópadló, lambéria és faházburkoló elemek felhasználása is gyakori választás. Tíz darab, lemezből készült szerszámtartó a perforált lap színével egyező, db szerszámtartó horganyzott acéldrótból készül. Mindezek hatására az expandált lemez a modern építészeti stílus egyik meghatározó, szemet gyönyörködtető, de egyben praktikus építőelemévé vált. Praktikus és sokoldalú üzletberendezés: a perforált lemez ! A lyukasztás alakja mellett a lyukak mérete is változó lehet. Az alapanyagok között megtalálható acél, rozsdamentes, horganyzott és az alumínium is.


A fent felsorolt standard perforált lemez típusoktól eltérő egyedi lyukasztások legyártatását. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok. Győr -Moson-Sopron, Mórichida. Az általunk forgalmazott acéltermékek felhasználási területe szerteágazó. A szerkezeti acél csoportba tartozó zártszelvények, fekete hegesztett és szerkezeti csövek, lapos acél, köracél, négyzetacél, szögacél, T acél mind igen népszerűek az olyan munkák kivitelezése során, mint kerítés oszlop készítése, kerítéselemek készítése, kovácsoltvas kerítések.


Lemez : rozsdamentes, acél, tábla, tekercs, perforált , csúszásgátló, dekorációs, szines lemez , Italinox Hungária Kft. A belső és külső építészetben egyaránt számos területen használhatók a perforált lemezek. Tisztelt Ügyfeleink! Rozsdamentes Lemez raktárról sokféle méretben.


Pontos árakról, kérjük érdeklődjön telefonon! Az alábbi táblázat a KO33-as azaz W. A megadott árak, irányárak. A pontos árak számos tényezőtől függenek, mint pl. ROZSDAMENTES WEBÁRUHÁZ.


Termékeink -ban az élelmiszeriparban, borászatban, söriparban kerülnek felhasználásra, ezért is állunk kapcsolatban helyi és országos szinten tejiparokkal, konzervgyárakkal, húsüzemekkel, pékségekkel. Cégünk, a Luinox Kft. Szeretettel várjuk minden régi és új ügyfelünket a rozsda- és saválló acél termékek széles választékával – lemez , lemeztekercs, cső, rúdanyagok. Az Amari Hungaria Kft.


Ezen felül növelhetjük a lemez oxidrétegét is (eloxálás), mellyel a külső behatások és korrózió ellen is védve lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések