2016. augusztus 19., péntek

Kisméretű kéménytégla árak

Kisméretű tégla akció Kisméretű tömör tégla árak - AKCIÓ! Tüzépünkön a nagy keresetre való tekintettel többféle kéménytéglát is tartunk. A kéménytégla jelenleg még mindig a legkeresettebb kémény építőanyag, mivel sokan a hagyományos kéményépítés mellett döntenek, habár napjainkban sokkal célszerűbb. Hagyományos kémények építéséhez felhasználható tégla.


A kisméretű tömör téglát telephelyünkön megvásárolhatja, vagy kérheti a házhoz szállítást is. A szállítást országos lefedettséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről. Mivel a kémény téglái nagyfokú hőmérsékleti igénybevételnek, valamint nagy nyomásnak is vannak kitéve (alsó sorok téglái), semmiképpen NE használjunk hagyományos kisméretű téglát.


A kéménytégla , mint tartószerkezeti köpenyanyag funkcionál, az égéstermékkel közvetlenül nem érintkezik. Ilyen téglát gyárt. Putnoki kisméretű tégla, nagyszilárdságú tömör tégla. Nagyszilárdságú kéménytégla falazott kémény építéséhez. Nem fagyálló, ezért épületen kívül ne építse be.


Bakonytherm kisméretű tömör tégla. Teherhordó falak - falazatok, pillérek, boltozatok, pincefalak, boltívrendszerek építésére és falazott kémények esetén felújításra alkalmas hagyományos falazó tégla. Kreatív kompozíciók elengedhetetlen kelléke,vágott élõvirágok rögzítéséhez. Porotherm tégla árak.


Mennyibe kerül a kéménytégla ? Nézzünk szét a piacon mely kéménytéglák közül választhatunk. Ne felejtsük, hogy a hagyományos kisméretű tégla NEM használható kéményépítéshez! Kérjen kedvező árat , és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Akciós kéménytégla árlista a Hofstadter Építőanyag Centrumból.


A bontott tégla ára a raklap és a fólia csomagolás árát tartalmazza, de a szállítás költségét nem. KéményPláza: Schiedel és Leier kémények kedvezménnyel, kalkulátoros segítséggel. Leier és Schiedel kémény teljes típus választék. A megadott Leier tégla árak gyári árak.


A lentebb felsorolt Leier tégla árak a gyártó által meghatározott minimális hirdetési árak. Vályog és kézi vetésű égetett tégla gyártás és forgalmazása. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák! Egyedi ajánlatkérésért kattintson a kívánt termék árára! Tégla egyenesen a gyárból.


OBI internetes oldalán és áruházaiban! Bontott tégla Árak A tégla ára alapvetően a méretétől, a megrendelt darabszámtól és a megrendelés helyétől függ. Egész bontott téglából csak jó minőségűvel foglalkozunk, így minőség miatti eltérés nincs az árakban.


Az egész tégla nálunk azt jelenti, hogy egész tégla!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések