2016. augusztus 16., kedd

Hővisszaverő roló

Pár perc alatt felszerelhető esztétikus, fényzáró, hővisszaverő thermo roló. Nincs szükség csavarhúzóra, kalapácsra. Szélessége méretre vágható. Csak nyíló vagy bukó ablakra lehet így felrakni. Fix keretre, vagy falra csavarral rögzíthető.


Gyöngyláncos kivitel. Tetőtéri ablakra nem alkalmas. Valamint hangsúlyosan meg kell említeni a hővisszaverő , illetve az úgynevezett napháló roletta anyagokat is, amik már nem csak árnyékolásra, a beláthatóság csökkentéséra, hanem hőszigetelésre is kiválóan alkalmasak! A tetőablak fényzáró roló anyaga 1 poliészterből készül a külső oldalára felvitt aluminium réteggel. Ez a hővisszaverő réteg megakadályozza a tetőablakon keresztüli felmelegedést.


Továbbá ez a réteg felel a teljes fényzárásért, tehát lehúzve teljesen lezárja a fény útját. A belső árnyékoló és fényzáró roló is műküdtethető. Számos hazai és külföldi redőny, zsaluzia, sávroló, napháló, fa reluxa és egyéb árnyékolástechnikai termékek gyártójával állunk szerződéses kapcsolatban, termékeinket közvetlenül tőlük rendeljük, kikerülve ezáltal a hazai nagykereskedelmi rendszert.


Ha minőséget keres jó áron, akkor megtalálta. A zsaluziától,a sávrolón át, a redőnyig, kedvére válogathat a legmodernebb termékek között. A képre vagy a termék nevére kattintva, választhat méretet! A fenti videón megtekinthető a Gardinia két árnyékolórendszerének a sötételő Mini roló és a hőszigetelő Thermo roló felszerelése.


A szerelés nem kíván szakértelmet, mindenféle. Válasszon fényáteresztő, fénykizáró, sávos roló vagy bambusz rolóink széles választékából. Kínálatunkat tekintse meg itt!


Mini rolók (féle termék) Mini thermo rolók (féle termék) Mini sávrolók (féle termék) Easyfix egyszí. Az Umbroll Augmented Reality applikáció a kiterjesztett valóság technológiát használva a mobil eszközünk optikai látóterébe helyezi a kiválasztott árnyékoló 3D képét, így még azelőtt ellenőrizhetjük a várható végeredményt, hogy az megvalósításra kerülne. Vásárlás: Árnyékoló árak, eladó Árnyékolók. Akciós Árnyékoló ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Árnyékoló termékek, Árnyékoló márkák. Kívülről ezüst fény és hővisszaverő , belülről nagyon halvány zöld. Zsinóros működtetésű Cosiflor konzolok megvannak hozzá.


Ezek hibátlan állapotban vannak. A rudak szolíd krémfehérek. A legnagyobb nyári napsütésben a teljesen lehúzott fényzáró roló hátoldalán lévő hővisszaverő bevonat a napsugarakat tükrözi vissza így meggátolja a tetőtéri szoba felmelegedését.


A szoba felmelegedésének elkerülése érdekében Külső hővédő rolóval kombinálva tovább fokozható a hatásfok. A feszített roletták egyszerűbb változata a rugós roló , ami a nyílászáró üvegszorítói (ablak falc) közé szerelhető, a vászon feszességét a tengelyben elhelyezett előfeszített rugó biztosítja. A roló csak az ablak keretre előre felszerelt horgoknál állítható meg a vászon aljába található súlycső. A fényzáró roló külső oldalára felvitt hővisszaverő bevonat segítségével nyáron a meleget nem engedi a tetőtérbe, míg télen fűtési energiát takarít meg.


Schindler tetőablakra nem forgalmazunk fényzáró rolót! A nyári melegben lehúzva tartott fényzáró roló nem hatékony hővédelem ellen. A külső fémbevonat hővisszaverő tulajdonsága csak a fűtési időszakban kedvez.


Nyáron ez a hőtükör visszaveri ugyan a fénysugarakat, az üvegen átjutó hő azonban bent marad és a bevonatról folyamatosan visszaverődve hőcsapdát hoz létre. A teljes fényzárást biztosítja, külső hővisszaverő bevonata nyáron véd a melegtől, télen energiát takarít meg. Tompítja a napfényt, hangulatos dekoráció. Véd a külső betekintés ellen.


Függőleges mozgatású rolós szúnyogháló, tetőtéri ablakra szerelhető,. A VELUX árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri ablakoknak. Csak az eredeti megoldások nyújtanak abszolút fényzárást, optimális fényszabályozást, kellő védelmet a meleggel és a rovarokkal szemben éjjel-nappal.


Az öntapadós fólia felhasználási területe rendkívül széleskörű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések