2016. augusztus 23., kedd

Gyalult deszka obi

Különböző anyagú – kemény és puhafa – dekorlécek és takarólécek közül Ön is megtalálja a megfelelőt. Válasszon méret és anyag szerint. Felhasználási terület: Barkácsolóknak. Lambériaház - Svéd import fa teraszburkolat ,lambéria, hajópadló, gyalult deszka , szegő lécek, fa alapanyagok áruháza Veszprémben.


Csomómentes anyagára nagy kereslet van, főleg bútorokat, padlót, jachtokba és egyéb hajókba bels. A BSH egy olyan építőanyag, amely mindenhol használható, ahol számít a teherbírás, a forma stabilitása és még a szépség is. Vörösfenyő gyalult deszka 19×mm “B” minőség.


Műszárított és gyalult deszka. Kiváló vörösfenyőből készült, „B” minőségű, így ebből adódóan enyhe repedések, kéregbenövések, gyantatömlők lehetségesek, amik azonban a faanyag szilárdságát nem befolyásolják. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák. Ezzel a Németországból importált teraszburkolattal biztosan elégedett lesz, hisz Európa szerte az egyik legrégebbi és legtartósabb épületfa, erős szerkezetű, mert lassan nő, így sokáig tartós marad.


A vörösfenyő teraszburkoló egy nagyon jó ár-érték arányú termék,. A faanyag felhasználása az építőiparban. A fa, mint építőanyag talán az egyik legrégebbinek számít – amin egyáltalán nem is kell csodálkoznunk, hiszen nem létezik ettől természetesebb, strapabíróbb anyag, és mivel szinte bárhol a világon megtalálható. Kínálatunkban megtalálható építőipari faanyagok: tetőléc, deszka , palló, gerenda.


Palló (lucfenyő fűrészáru cm) A Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft szlovák származású, I. ME minősítéssel rendelkező, építőipari lucfenyő fűrészárut kínál meglévő és leendő vásárlói részére. Fenyő fűrészáru építőfa: gerenda, deszka , léc, fogópár, palló, szelemen és szarufa - faanyag, tetőanyag szlovák importból. Első osztályú, méretpontos építőfa, fenyőből - jó minőségű tetőanyag a Skandináv Fatelep kínálatában.


Gyalulva és impregnálva is kapható. Szélezetlen - gyalult deszka - Akácból készült szélezetlen és szélezett deszkák, lécek,pallók, gerendák,szőlőkarók, kerítéselemek,tűzifa,tűzifa. Gerenda, Szarufa, Palló.


Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú. Fenyő deszka , palló, gerenda, szarufa méter felett is rendelhető A túlméretes fűrészáruk árait egyeztetni kell. Szélezett akác deszka - Akácból készült szélezetlen és szélezett deszkák, lécek,pallók, gerendák,szőlőkarók, kerítéselemek,tűzifa,tűzifa házak.


A fa lapok beltéri és kültéri felhasználása. Budapest XVI kerület, fűrészárú, fa impregnálás, fa vegykezelés, bochemit QB, fa méretre vágás. Egyre népszerűbbek a fából készült termékek, ezáltal a fa lapok is egyre nagyobb felhasználásnak örvendhetnek. Zso-Fa Fakereskedés fatelep.


Tisztelt Vásárlóink! ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük. Ugyanaz mint a deszka mm-es vastagság felett.


Fűrészelt fenyőlécek ITT kaphatók. Akciós fűrészárut ITT vásárolhatsz. Döntsön Ön is a kínálatunkban. Kedvező árú, négy oldalon gyalult fenyődeszkák - Ildáre fakerítés Raktárkészlet.


Mennyiségi egység, Tárgyhavi ár (Ft), Éves igény összértéke (Ft). Deszka kapható jó minőségben, egyenes. Körbegyalult deszka Jelenleg Termékek. Megnevezés, Méret, Nettó ár , Bruttó ár.


Kérésére gyalult deszka rendelését rövid határidővel megoldjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések