2016. augusztus 16., kedd

Penész eltávolítása falról

Ott, ahol magas a páratartalom, könnyen megjelenhet, eltávolítása azonban már nem olyan egyszerű. Már próbáltuk ecettel, domestossal, penész ölővel. Ha fel akarjuk venni a harcot a penész ellen, először is az okokat kell. Az igazi megoldást a szigetelés, a hőhíd megszüntetése jelentené, és persze a lakás megfelelő szellőztetése is fontos a penészedés megakadályozásában. A kanapé és a szövetek megmentője.


A bórax nemcsak az eldugult lefolyók tisztításában segít, hanem a penész elleni harcban is. Penész elleni ecetes házi szer: így keverd ki, hogy hatékony legyen! A konyhákban általában megtalálható fűszerek között ott szokott lenni a szódabikarbóna, azonban kevesen tudják, mennyi mindenre használható, például jó a penész ellen is.


A szódabikarbóna, azaz a nátrium-hidrogén-karbonát egy valóságos régimódi csodaszer, amely rendbe teszi a szervezet és a környezet kémiai egyensúlyát. A szódabikarbóna tulajdonképpen. A penész gyakori vendég lehet a falakon, csempéken. A Biowash segít a penész és algaoldásban, így ajánlott ezzel kezdeni a tisztítást.


Penész eltávolítása a BioRid páraelszívó bevonat segítségével gyorsan és tartósan eredményez tiszta, száraz falakat. A rétegeket addig kell tisztítani, míg a vakolat láthatóvá nem válik,hiszen a spórák igen mélyen tapadnak meg a falak belső rétegeiben és ezzel a gombákat “gyökerestül” távolíthatjuk el. Lehet, hogy lepereg a vakolat is vagy sérül a fal. Penész és pára Ön eddig mennyi pénzt dobott ki az ablakon, penészedés elleni szerekre?


Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. Penészmentesítés, penész spórák elpusztítása, dohos szag megszüntetése. Ha a penész megjelenik otthonunkban a falakon könnyen átterjedhet a ruhaneműkre, könyvekre és akár a játékokra is.


A lecsapódott pára benedvesíti a falat, és csak idő kérdése a gombásodás megindulása, amint az a bemutatott fürdőszoba falán is látható. Mit lehet ilyen esetben tenni? Legelső feladat ilyenkor a fertőzött festékréteget eltávolítása. Ezt a munkát azonban legjobb a nyári hónapokra hagyni.


Az egyik példának okáért, a falról a penész eltávolítása. A falfelület teljes. Egyébként a sokat ajnározott savó és társai penészölők nem mások, mint közönéges hipó díszdobozban. Bárki megnézheti ha a normál hipó és a díszdobozos apróbetűs szövegét összehasonlítja. A komolyabb penészesedés eltávolításához szakértő segítségére van szükség, mégpedig jó okkal.


Ha többszöri próbálkozás után sem tűnnek el a penészfoltok. Tél végére sok lakásban megjelenik a penész például a túl jól záródó. Ezután a porrá vált penészt porszívózd fel a falról.


Többé nem jelenthet gondot a penészes fal. A teafaolaj sokkal erősebb fertőtlenítő erővel rendelkezik, mint azok a szerek, amiket az üzletben vásárolhatsz. Nagyon jól orvoslja az egyes bőrproblémákat, például a kiütéseket és a pattanásokat, de a makacs penészfoltoktól is segít megszabadulni. Ilyen helységek például a fürdőszoba, a konyha és a pince. Ezeken a területeken gyakran megreked a nedvesség és a szellőzés hiánya miatt nem tud eltávozni, így a penész akadálytalanul növekedhet.


A megjelent penész eltávolítása rendkívül nehéz és nagy körültekintést. Amennyiben szer nélkül próbálná az újrafestést, idővel lepattogna a festék a falról. Ragasztóanyagot általában nem könnyű eltávolítani a felületről. Zsír és olajfolt eltávolítása.


A bekormosodott bogrács alját zsírral kend be, feloldja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések