2016. augusztus 24., szerda

Antikondenzációs trapézlemez

Egyre gyakoribb a beruházók és kivitelezők választásánál az antikondenzációs filccel ellátott trapézlemez. Ez a típus első hallásra jóval drágább a sima festett trapézlemezeknél, de ha jobban utána számolunk kiderül, hogy akik ezt választják nem estek a fejükre. Az antikondenzációs filcet közvetlenül a lemeztető gyártása közben ragasztjuk rá a lemez belső felületére. A ragasztással történő applikálás hosszú időre garantálja a filc megmaradását a lemezen.


A filcet külföldi gyártótól vesszük, ami az általunk igényelt szélességben, öntapadó réteggel ellátva tekercsekben érkezik.

A Zala Metal Kft kínálatából rendelhető cserepes-, sík- és trapézlemezek rendelhetőek antikondenzációs filccel. Ez a filc bevonat a lecsapódó párát fogja fel. Mire jó az antikondenzációs filces trapézlemez ? A páralecsapódás jelensége minimális színten megtalálható cserepeslemez illetve trapézlemez tetők hőingadozása miatt. Kisebb felületek esetén ajánljuk páraáteresztő - légáteresztő fóliánkat.


Azonban nagyobb mennyiségül felületeknél egyszerű és gazdaságos megoldást kinálhat antikondenzációs filcbevonatunk. További információk és referencia képek megtekinthetőek a következő.

Használatával olyan egyedi terveket valósíthatunk meg, melyek megtörik a hagyományos homlokzati és tetőfedési technikákat. A kerítéstartó lécre vagy fém szelemenre a trapézlemez. A TEco trapézlemez népszerű profil a lakossági ágazatnak szánt acéllemezek között.


A trapézlemezek közel m hosszú gépsorokon készülnek. Nem véletlenül ez a típus az egyik legkelendőbb, hiszen beépíthető tetőként, oldalfalként, álmennyezetként vagy kerítésként is, legyen szó egy melléképületről, egy csarnokról, előtetőről vagy garázskapuról. Legolcsóbban a gyártótól! Trapézlemezek, cserepeslemezek és kiegészítők forgalmazása.


Antikondenzációs filcbevonat. A filcet a lemez aljára kasírozzuk már a gyártás során, ezért fontos, hogy ezt az igényt még a gyártási folyamat megkezdése előtt jelezzék felénk. Cserepeslemezeinket kérheti antikondenzációs filcbevonattal is.


Debrecen Apafa Steel-Lemez Kft. Tesz Kft - Dabas Vésztő-Aron Profil. B) Nyilatkozat fordított ÁFA-hoz. Flóra néven ismert.


Lapos tetőkhöz szerkezeti profilként is használható a lemezvastagság növelésével.

Kiváló választás csarnokokhoz, raktárakhoz, melléképületekhez, akár antikondenzációs filc bevonattal. A T45-ös trapézlemez a kért méretben rendelhető natúr horganyzott, alucink vagy színes acél változatban is. T-as trapézlemez méretre gyártása akár azonnal megvárható féle színben 70cm től 12m hosszúságig! TTcserepeslemeznél!


Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm -mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. Ha ide kattint, megnézheti cserepeslemez árlistánkat, tájékozódhat aktuális akcióinkról. Gyártók vagyunk, áraink kedvezőek. Múlt heti egyik kiszállításunk, a közel 250mT38-as trapézlemez volt, antikondenzációs FILC bevonattal a lemez alján, ami a páralecsapódas és a hanghatások ellen is hatékony védelmet nyújt.


Ezúton is köszönjük kedves vevőnknek a bizalmat. Várjuk Önt is szeretettel. Első osztályú T as trapézlemez méretre rendelhető Közvetlenül a gyártótól! Egyedi méretben akár azonnal 80cm től akár 9m hosszúságig!


Egyeztetett időpontban akár meg is várhatja és mi bármilyen méretben legyártjuk trapézlemezét magas minőségben! Akciók a trapézlemezekre, cserepeslemezekre, szendvicspanelekre. A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve beállításai tárolását szerverünkön a böngészés alatt.


KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Trapézlemez , horgonyzott trapézlemez gyártás számtalan méretben és kivitelben.


Minőségi svédacél termékek kedvező áron: kattintson és ismerje meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések