2016. augusztus 8., hétfő

Lapszabászat budapest

A lapszabászat csapata szeretettel vár tége a bútorlap méretre vágást pontosan és gyorsan végezzük, rendelésed leadhatod az online rendelőfelületen. Online lapszabászati árajánlat és megrendelésfelvevő rendszerünk segítségével gyorsan le tudod adni munkáidat árazásra! Nézd meg a videót (szakmai), csak perc és már el is kezdheted használni a rendszert! Csak az előre kifizetett faárut áll módunkban méretre vágni a vásárló által meghatározott paraméterek alapján.


A vágási díj szintén előre fizetendő.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting. Real multipurpose th. Ez nem pusztán reklám fogás, hanem ez az üzlet.


Ma már sok esetben, igény szerint, akár látványterv készítése is megoldható! Sok esetben lehetőség van akár fotóminőségű digitális látványtervet készíttetésére is az Ön leendő bútoráról, olyan színekben, amelyeket előzőleg kiválasztott, még a bútorgyártás munkafázisa előtt, így virtuálisan is megnézheti a leendő bútorait számos színkombinációban! Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez.


Slim Line munkalap, mely ideális felsőkategóriás bútorokhoz és belsőépítészeti megoldásokhoz.

Célunk vevőink folyamatos, lehető legmagasabb szinten történő kiszolgálása. Egyedi bútor készítéséhez szükséges bútoralkatrészek, bútorszerelvények, minőségi vasalatok, kiegészítők forgalmazása és értékesítése saját szaküzletünkből és webáruházunkból. Magas felszereltségű gépparkunkkal, jól képzett szakember gárdánkkal, igyekszünk gyorsan és hatékonyan kiszolgálni partnereinket. Budapesti Inter-Fa Kft. Alapanyagainkat a legnevesebb európai gyártóktól szerezzük be.


Lapszabászat Elérhetőség. Kőbánya kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Egy függőleges Holzher lapszabászgéppel szabjuk és egy Hebrock típusú élzáróval élzárjuk a nálunk rendelt bútorlapokat. Konyhastúdió, lapszabászat és szerelvénybolt Köszöntjük konyhastúdiónk, lapszabászatunk és szerelvényboltunk oldalán! Gyöngyösi úton kezdte tevékenységét. Visszatérő és elégedett vevőink igényeinek megfelelve bővültünk, és 2méterrel elköltöztünk. Rákoskeresztúr kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat.


Most átmenetileg nincsen akció! Kérj pontos árat az online fiókon keresztül! A korona vírus miatt a nyitvatartási idő 7-15-ig van.

Szombaton pedig zárva van az üzlet. Nálunk több mint 9féle színből lehet válogatni! Jelenleg raktárunkban fellelhetők a Kronospan, Falco és Egger bútorlapgyárak laptermékei, ezen kívül rendelhetőek a Pfleiderer, Avato, Nett. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személye. Az Egger bútorlapok szenzációs áron nálunk ! Válaszok a kérdésre.


Mitől jó a lapszabászatunk ? Mert pontos, éles és párhuzamos a vágás, jó az élzárás minősége, és rövid határidővel vágunk és élzárunk! Hatalmas színpalettából választhatnak profi asztalosok és a hobbi bútorkészítők. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elkészült munkákat legkorábban a megadott elkészítési dátumot követő napon lehet átvenni.


Az alább található űrlapon adhatja le megrendelését e-mailben vagy személyesen cégünknél. Kötelező - a kiválasztás nem vonható vissza. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalunkat azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják).


További kiegészítő termékek forgalmazása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések