2016. augusztus 16., kedd

Infra mozgásérzékelő

A passzív infra mozgásérzékelő (PIR) működése. A ma használatos mozgásérzékelők legnagyobb csoportját a passzív infravörös (Passive Infra Red = PIR) érzékelők adják. Népszerűségüket viszonylag alacsony áruknak valamint széles felhasználási lehetőségeiknek köszönhetik. Egy jól kiválasztott és megfelelően. Mozgásérzékelő , infrás, Micron ETKörnyezet toleráns kettős (dual) mozgásérzékelő infra.


Két különálló érzékelő szenzor egybeépítve.

Mikroprocesszoros digitális érzékelő. Elektronikus zavarvédelem. Az infra mozgásérzékelő a hőmérséklet változását érzékel a környezetben, úgynevezett (PIR) piroelektromos érzékelője van. A PIR-nek két, az infravörös érzékeny anyagból készült nyílás van. Amikor az érzékelő érzékeli a különbségtételt a két nyílás között, ez impulzust okoz, amit mozgásnak érzékel.


Jó lesz az infrás mozgásérzékelő is. Az egyik igény egy belső udvar, ahova autókkal is beállnak. Kisállatvédelem kg-ig. Használható Evolveo Sonix és VIP-606C, 10C GSM riasztókhoz is !

Falra és mennyezetre is szerelhető. Hogyan is működik egy riasztó? Kattintson a képre! Cégünk és jogelődje két évtizede a biztonságtechnikában dolgozik.


Infra mozgásérzékelők kültéri használatra is A kültéri védelem felépítése mindig nehezített feladatot jelent, hiszen rengetek zavaró tényező jelentkezhet. Kültéri mozgásérzékelők esetén fokozottan kell ügyelni a telepítés helyére, mivel egy belógó faág vagy egy kicsit nagyobb madár is téves riasztást. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Paradox NV75MX BUS infra-mozgásérzékelő , kisállatvédett.


Beltéri és kültéri lámpák webáruháza, föleg a konyhai és fürdőszobai lámpák széles kinálatával. Többféle olcsó, használt infra mozgásérzékelő eladó. Mennyi az infra mozgásérzékelő ára használtan? Szerelvénydobozba(65mm) süllyeszthető mozgásérzékelős kapcsoló.


STtípusú megvilágítás- és mozgásérzékelő Infravörös szenzorral felszerelt, az infravörös spektrum változásait érzékelő, mozgásérzékelős kapcsoló készülék. OPTEX vezeték nélküli, kültéri passzív infra érzékelő. Vezeték nélküli működésre optimalizált.


Passzív infra mozgásérzékelő. Megfordítható, kétoldalú lencse (normál és folyosó). Nagyon magas szintű zavarvédelem a téves riasztások teljes kizárására.


Cégünk kínálata: antennák, ledes izzók, hangszórók, forrasztó állomások, műszerek.

Szerelés szempontjából lehetnek: Álmennyezetbe szerelhetők, falon kívüli, konnektorba dugható változatok. DSC passzív infra mozgásérzékelő. Dsc LC-104PIMW kombinált radaros infra-mozgásérzékelő 25kg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések