2016. augusztus 10., szerda

Redőny csőmotor

Shop the Newest Hybrid Mattress. Made in the UK and Delivered with a Lifetime Warranty. Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery!


With over a Million Products, Find Exactly What You Need at the Right Price.

Discover the Magic of Easy DIY! A motoros mozgatásnál az esetek túlnyomó többségében csőmotort építünk árnyékolónk tengelyébe, ezt sokan redőnymotornak is nevezik. Vezetékes (fali kapcsolós), vagy Rádiós (távirányító, fali rádióadó) csőmotor rendszerben.


Rohanó világban élünk! Egy motoros redőny , amit időzítővel látunk el, komoly terhet vehet le a vállunkról, és időt, pénzt takarit meg nekünk! Beállíthatjuk hogy reggelente velünk együtt ébredjen otthonunk, mikor felkelünk redőnyeink is nyiljanak, mikor pedig nyugovóra térünk házunk is térjen nyugovóra és zárjanak.


Az automatizálás során csőmotor , más néven redőnymotor kerül a tengelybe.

Azóta a gyártási folyamatok modernizálásával a redőnymotorok egyre okosabbak, kisebbek, halkabbak lettek. A működtetésükhöz használt vezérlések pedig egyre több funkcióval bővülnek és egyre intelligensebbek. Egy redőnymotorral, feltolásgátlóval szerelt aluminium motoros redőny , szinte áthatolhatatlan, felfeszíthetetlen.


Ráadásul egyes programórákkal, távirányítókkal véletlenszerű, vagy más néven jelenlétszimulációs üzemmódba is állíthaja árnyékolóit, így a távolléte alatt is azt a hatást keltheti, mintha valaki. A csőmotor egy speciális motor, ami árnyékoló berendezések mozgatását szolgálja. A nevét a formájáról kata, hiszen egy cső formájú motorrol beszélünk.


A motor szinte minden olyan árnyékolóba beépíthető, aminek van egy tengelye és erre a tengelyre tekredik rá az árnyékoló léce, lamellája, vászna. Továbbá elektromos redőny szerelés, redőnymotor szerelés kedvező árakon. Az alumínium redőny szerkezetekről bővebben: Alumínium redőny. Aktuális Csőmotor ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Kérem először válassza ki az árlistából, hogy milyen redőnyből szeretné a motoros redőnyét (alumínium, műanyag, külső tokos, vakolható tokos stb.) redőny típus!


Redőny készítés, szerelés, javítás. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a széket a redőny motor csak akkor érzékeli, amikor már a redőny tokba össze gyűrte a redőny léceket, és nem tud tovább tekeredni. Ezzel ellentétben az akadály érzékelés egy sokkal érzékenyebb és finomabb nyomaték változást is érzékel, és azonnal megáll, esetleg vissza is húz.

A külső tokos motoros redőny utólagos telepítés eredménye, felszerelését szinte bárhol alkalmazhatjuk. A vakolható tokos elektromos alumínium redőny legnagyobb előnye, hogy a redőny tokját a ház szigetelése elrejti, így esztétikus és rendkívül jó hang és hőszigetelő képesség érhető el vele. Cégünk a német Rojaflex termékek kizárólagos forgalmazója. Termékeink között megtalálja a különböző árnyékolók mozgatásához szükséges csőmotorokat, vezérléseket és kiegészítőket, redőnymotorokat, napellenző motorokat és régi típusú redőnyszekrények utólagos szigeteléséhez szükséges termékeket. Alumínium redőny rendelésekor a motort beépítjük a redőny tokba.


A redőny motorokat beépítve is szállítjuk. Kérjük motoros redőny rendelésekor a motor mellé válassza a tokba szerelés szolgáltatást is. Az elektromos árammal működő motoros redőny létrejötte a redőnyök folyamatos korszerűsödésének eredménye, így a hagyományos gurtnis redőnymozgatás mellett, illetve helyett elektromos redőnymozgatás is lehetséges, ami a kényelmes kezelhetőségen túl megkönnyíti a nagy méretű, nehezen felhúzható redőnyök mozgatását is.


Számos típusú redőnytokkal rendelkező redőny létezik: 1. Kiváló minőségű műanyag és alumínium redőnyök kedvező áron! Standard: utólag felszerelt, beépített vagy csődobozos. A Somfy minden építési vagy felújítási projekt esetében tanácsot biztosít Önnek és testreszabott megoldást kínál a redőnyök motorizálására!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések