2016. augusztus 22., hétfő

Kapunyitó szett praktiker

Hírlevél-feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a kiküldött üzenetekben mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás) a Praktiker Kft. ECOSTAR LIFTRONIC 5MOTOR GARÁZSKAPUNYITÓ 2DB TÁVADÓVAL és még termék közül választhat a kategóriában. Nice kapunyitó szettek. Minden szett komplett, beépítésre kész. Kiemelt szetteink távirányítóval vezérlő és vevőegységgel, valamint biztonsági infrasorompó, fotocella párral!


Kétszárnyú kapunyitó szettek. Webáruházunkban a legkiválóbb minőségű kapunyitók közül választhat. Hihetetlen hosszú garanciaidőt vállalunk, ami szettől függően vagy év! Tóló és úszó kapukhoz is árulunk elektromos kapunyitó szettet, amelym ár rendelkezik kiskapu funkcióval. A toló és úszó kapuk esetében maximum 3kg-os kapuk mozgatására alkalmas a kapunyitó szett.


A termékeinkre minden esetben egy, azaz ÉV garanciát vállalunk, amenniyben helyesen, szakszerűen lett felszerelve, beüzemelve. A szett ára bruttó 69. A kosában legalább egy olyan termék található, aminek szállítását partnereink nem vállalják, vagy annak szállítását állagmegóvás lehetetlensége miatt a Praktiker Kft. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ahogy Önnek praktikusabb!


Először a kaput tegyük rendbe, hogy könnyen mozogjon kézzel. Ez a tolókapunyitó szett tolókapukra szerelhető megkönnyítve a kapu nyitását és zárását. Az ábrán látható dekoráció nem része a terméknek és a szállítmánynak. A vevőegység vízálló tokozásának köszönhetően kültérre szerelhető, nagyméretű merev antennával rendelkezik.


A kapunyitó 5kg-ig terhelhető. Elektromos kapunyitó szaküzlet és szerviz Azonnali személyes vásárlás Rendelés leadás e-mailben vagy telefonon. Azonnal elvihető Proteco kapunyitó szettek, Proteco kapunyitó motorok, kapunyitó távirányítók, kiegészítők, villogók és kapunyitó alkatrészek, zsanérok, forgáspontok, úszókapu alkatrészek, kapugörgők.


Elég csak egy gombnyomás az autóban ülve, és már is nyílik a kapu. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Beépítésre kész toló és úszókapu nyitó szett , max 600kg kapusúlyig.


Pontos, gyors és igényes kapunyitó szerelés. PROTECO – tolókapu szett , GARDENGATE kiegészítőkkel , 1db 230Vac MEKO-5N motor 500kg-os kapuhoz, 2W, max. Kapunyitó szaküzlet és bemutatóterem. A, fogú fogaskerék, 10.


ROLL vezérlés beépített ugrókódos rádióvevővel, 2db csatornás rádióadó MASTER ROUNDQ, 1pár fotocella FOTOMOUSE, Családi és társasházakhoz, munka, év garancia. FAAC 7kapumozgató szett by. Proteco Kit Leader motoros kétszárnyú kapunyitó szett. Győr, Kapuautomatika, kapu garázskapu szerelés. A LIFE Home Integration Srl.


LIFE kapuautomatikák forgalmazása, telepítése. A KLING Mérnöki Kft. KLING garázskapuk forgalmazása, beépítése. Hegeszthető vagy csavarozható szerelőfülekkel.


Garázskapu nagyon kedvező áron a JOLA Garázskaputól! Az ország több pontján várjuk szekcionált és billenő garázskapuk széles választékával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések