2016. augusztus 3., szerda

Penész eltávolítás falról

Ott, ahol magas a páratartalom, könnyen megjelenhet, eltávolítása azonban már nem olyan egyszerű. A falról hogy lehet a penészt eltüntetni? Már próbáltuk ecettel, domestossal, penész ölővel.


A kanapé és a szövetek megmentője. A bórax nemcsak az eldugult lefolyók tisztításában segít, hanem a penész elleni harcban is. Penész elleni ecetes házi szer: így keverd ki, hogy hatékony legyen! Penészmentesítés, penész spórák elpusztítása, dohos szag megszüntetése. A penész gyakori vendég lehet a falakon, csempéken.


Ha a penész megjelenik otthonunkban a falakon könnyen átterjedhet a ruhaneműkre, könyvekre és akár a játékokra is. A közökbe helyezzünk ásványi rost szigetelőanyagot (6), s csak azután borítsuk be a felületet (7). A lapok rögzítéséhez csak galvánréteggel bevont csavarokat használjunk, nehogy a páradús levegő nedvességétől a csavarok megrozsdásodjanak, s penész helyett rozsdafoltok csúfítsák el később munkánkat.


Használata egyszerű: 1. Gyakrabban szellőztess. Lehet kapni kimondottan folttakaró alapozó festéket ezzel kell lekenni a falat festés előtt. Nem elég csak rákenni színnel mert a zsíros foltok ugyanúgy átütnek ha megszárad a festés. A komolyabb penészesedés eltávolításához szakértő segítségére van szükség, mégpedig jó okkal. Ha többszöri próbálkozás után sem tűnnek el a penészfoltok.


Ez elég makacs dolog, mert a penész eltávolítás korántsem olyan egyszerű dolog, mint ahogy az kinéz. Hiába súrolja le a falról a foltokat, amennyiben a légkör ugyanolyan mara könnyedén ismételten megtelepedik. Számos esetben javasolják a falak lefestését is, hogy teljesen megbizonyosodjon a gombák eltávolításában.


Sajnos gyakran megtörténik, hogy penész tűnik fel a ház belső falain. Ez nem jó jel, hiszen azt mutatja, hogy nincs rendben az adott szoba páratartalma és valamit tenni kell a gond megszüntetése érdekében. De mégis milyen opciók állnak a rendelkezésre a penész eltávolítás érdekében? Sokan próbálják különféle oldatokkal eltüntetni a gombát, míg mások egy. Sajnos az életben rengeteg kellemetlenség alakulhat ki.


Például az otthonunkat ellepheti a penész , mert túl magas a nedvesség a levegőben vagy nincs megfelelően szellőztetve. Penész és pára Ön eddig mennyi pénzt dobott ki az ablakon, penészedés elleni szerekre? Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. Ilyen helységek például a fürdőszoba, a konyha és a pince. Ezeken a területeken gyakran megreked a nedvesség és a szellőzés hiánya miatt nem tud eltávozni, így a penész akadálytalanul növekedhet.


Ha a falról le akarjuk venni az olajfestést. Készítsünk keveréket rész szalmiákszeszből és rész terpentinolajból és rázzuk, kavargassuk addig, míg az oldat fehér nem lesz, mint a tej. Ezt a keveréket kell felkenni az olajfestésű falra, ahonnan egy negyedóra múlva a festékkel együtt le lehet mosni. Elege van abból, hogy otthona a sok beázás miatt tele van penésszel? Az ilyen foltok a falról néha igen nehezen jönnek le és sokat rontanak a lakás összképén.


A gyors és könnyű penész eltávolítás segíthet abban, hogy otthona újra teljes és tökéletes legyen. Szerencsére van megoldás. A legcsinosabb tavaszi kabát - mó ahogyan viselheted. Az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy visszatérője a rövid szabású kabát. Persze, ezen nem nagyon lepődnek meg azok, akik követik a divatot: nincs olyan szoknya, nadrág, vagy akár top, fürdőruha, ami ne lenne trendi, ha derékszabással bír.


Sokan a sósavra esküsznek, de már kaphatóak, korszerű penészgátló és eltávolító készítmények is. A mosógépben használjunk ecetet és a legmagasabb hőfokon mosassuk át a gép belsejét. Aki érzékeny rá, csak maszk.


Az egyik leggazdaságosabb koromeltávolítószer! Az SE-lúgozószerrel lényegesen könnyebb a kormos fal tisztítása. ZSÍROS, füstös, nikotinos falra szinte egyedülálló az SE-GEIGER lúgozószer!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések