2016. augusztus 5., péntek

Nádszövet praktiker

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! NÁDSZÖVET 160X6CM DAMILOS Més még 2termék közül választhat a kategóriában. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!


NÁDSZÖVET 180X6CM DAMILOS 18Més még 2termék közül választhat a kategóriában. Ahogy Önnek praktikusabb! Ilyenkor tetőcsomagtartóra lehet szükség. Ha mégis befér az autóba, akkor minden tele lesz a nádból szóródó apró héjdarabokkal, ráadásul előtte mindent ki kell pakolni (pl. gyerekülések), hogy be lehessen rakni a nádat.


Az autó összekoszolása mellett sajnos a szállítás során a nádszövet is sérülhet. A szállítási árak bruttó Áfás árak, országszerte érvényesek, mely csak a nád kiszállítására vonatkoznak, és a nád árát nem tartalmazza. Az méter feletti méretek szállítási díjai jelentősen magasak, mert futárszolgálat szempontjából túlméretes terméknek számít, ezért javasoljuk, hogy személyes átvételt válasszon.


Belátásgátló kerítések vásárlása és rendelése az OBI-nál. Hírlevél-feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a kiküldött üzenetekben mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás) a Praktiker Kft. Természetes, natúr színű dekorációs nádszövet.


Szinte bármilyen magas kerítést állíthatunk belőle percek altt. Ajánljuk külső és belső térelválasztóként. Stukatúr nádszövet , lazán kötözött, 1-cm-es hézagokkal.


Vakolásra kimondottan alkalmas. Drótszövésű tekercset biztosítunk, így megoldva, hogy a nyári. A termék kiváló minőségű nádból készül. A barkácsáruházak és az útszéli árusok gyakran a külvárosban találhatóak.


A nád nagyszerű tulajdonságainak. Nádkerítés m magas Sűrű szövésű nádszövet alkalmazható kerítés burkoláshoz, fal burkoláshoz, álmennyezetnek. Drótfonatú dekorációs nádszövet. Alkalmazható kerítés.


Ft: Megjelenítve 1-től 6-ig (összesen termék) Talált Oldala. A vesszőszövet és nádszövet is hasonló, mint a nádszövet , árban és megjelenésben némi különbség van, de funkciójában szinte mindhárom azonos. Vidéki stílusú kapukra, kertekre, balkonra tudjuk elhelyezni a fent említett darabokat, nagy előnyük, hogy az elhelyezés pillanatától szolgálnak bennünket. Felállításuk viszonylag egyszerű. Tekercsben szállíthatjuk őket.


Színes vörös mulcs fenyődarabokkal. Az itt feltüntetett ár az apró szemű vörös és az apró szemű barna, és az apró vörös színűre vonatkozik a nagy szemű és az extra színek, mint a kék, zöl és a citromsárga, más árban található webáruházunkban. Méretekért kattintson a bővebb leírás. Impregnált anyagok. Nádszövet , nádlemez.


Kertépítő elemek, eszközök. Részletek Apácarács - Meran 1x 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések