2016. augusztus 4., csütörtök

Ajtó felújítás pécs

A weblap tartalmának másolása, felhasználása csak a jogtulajdonos által írásban engedélyezett módon lehetséges, minden egyéb esetben büntetendő! Az általunk használt német technológiával végzett, minőségi felújítás az ingatlanra értéknövelő hatással van. Az egyedi Portas technológia új, környezet tudatos, esztétikus és egyedi külsőt biztosít. Modell választékunk széles, a klasszikustól a modernig a diszestől a minimál design-ig terjed.


A PORTAS bemutatja Így lesz az Ön lépcsője is újra szép és biztonságos.

Biztonságosabb lépcsőhasználat! A mi bevált fokról-fokra rendszerünk újra biztosítja az optimális bejárást - az újjáalakított szép laminált vagy tömörfa felületekkel. Ajtófelújítás, konkrétan beltéri ajtó felújítás és ajtótok felújítás , korszerűsítés, szigetelés - egyik fő tevékenységi körünk. Bontás nélkül, akár nap alatt végezzük el a munkát. Minden nyílászáró igényli a karbantartást, felújítást, mellyel élettartalma megnövelhető.


Ennek hiányában idővel esetleg szorulni, akadni fog a nyílászáró. A nem rendesen záródó ablak hőszigetelő képessége romlik. Nagy fokú szorulás esetén akár vasalat törés is jelentkezhet!

Előzzük meg komolyabb költségeit. Ellenőriztesse nyílászáróit a tél beállta. Ablak, ajtó javítás felújítás. Egyre többen döntenek úgy, hogy megőrzik lakásuk hangulatát, eredeti állapotát, azzal, hogy nem cserélik le új típusú fa vagy műanyag ablakra.


Az ablakok, bejárati ajtók szigetelőképességének javítása nem csak ablak csere révén oldható meg. Pénzt takaríthat meg, ha az egyébként. A sütik kis méretű szöveges fájlok, amiket a weboldalak arra használnak, hogy javítsák a böngészési élményét. Az érvényes jogszabályok alapján tárolhatunk olyan sütiket a böngészéshez használt eszközén, amik létfontosságúak a weboldal működéséhez. G-U ablak- és ajtó vasalatok szervizelése- karbantartása képzett szakembert igényel, ugyanis nagy szárnysúlyú, hőszigetelő üveggel ellátott szerkezetek működtetését (nyitását, zárását, buktatását, eltolhatóságát) biztosítják.


Rengeteg beltéri ajtó. Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett.


Szorulás, akadás, lógás és az ezek következtében jelentkező problémák javítása, minden típusú nyílászárón ( ajtó , ablak, erkélyajtó, toló-bukó ajtó ). Nyílászáró beállítás, karbantartás, törött alkatrész cseréje, thermo üveg illetve vasalat cseréje. Nyitásirány módosítás, bukó-nyíló átalakítás. Rendszeres, külföldi, szakmai továbbképzések, felkészített, hazai szakemberek.


Beltéri ajtó csere panellakásban természetesen megoldható, és ha a lakástulajdonos a felújítás során odafigyel néhány, csak és kizárólag panellakást érintő sajátosságra, a végeredmény semmiben nem fog különbözni bármely más új építésű nem lakás beltéri ajtóitól.

Az okostelefonra telepített új Hörmann BlueSecur applikációval ajtó - és kapunyitója mindig kéznél van. Használja az egyedi beállítási lehetőségeket és testre szabhatja a funkciókat és a felhasználói felületeket kívánságainak megfelelően. Minőségi ajtó beltérre és kültérre a Praktiker választékából. Bejárati ajtók, tolóajtók, fából és akár teljesen üvegből is. Nyisson ajtót a világra!


Ha elgondolkodtak az ajtó kibontásán, mert már nagyon csúnya a régi. PROBLÉMA - AJTÓ CSERE. A lakás építési területté változik, ahol az egykor stabilan beépített beltéri ajtók kibontása is sokszor komoly rombolással jár, a téglák meglazulnak, néhol a nyílásáthidaló is hiányzik. Ilyenkor a kőművesre, a burkolóra, asztalosra és a festőre is szükség van a. A megrendelő által előre kiválasztott színű és mintázatú műanyag ajtóborító panelt, szakemberünk a helyszínen, ragasztásos módszerrel a szétszerelt ajtó megtisztított és előkezelt felületére illeszti.


Mindezek után az ajtó összes tartozéka (kilincs,zár,zsanér,küszöb stb.) vissza, illetve beállításra kerül. Az ajtó javítása ráadásul nagyságrendekkel kevesebbe kerül mint egy új ajtó ára, nem is beszélve a járulékos költségekkel, melyek egy bejárati ajtó cseréje esetén felmerül. A műanyag ajtó javítása során kollégáink először a feltárják a hiba okát, majd elvégzik a szükséges javítást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések