2016. augusztus 31., szerda

Hegesztett háló kerítés

Drótfonat gyártás 3m magasságig féle lyukosztással. Vadháló, hegesztett háló , csirkeháló, oszlop, táblás kerítés , huzal, kapu és minden más egyéb kerítéshez szükséges anyag kis - és nagykereskedelme. Táblaösszekötő M alakú, rozsdamentes: Akkor szükséges, ha a táblák toldása nem az oszlopokhoz esik. Hegesztett kerítés.


Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében!

Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett háló vásárlás esetén. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Ponthegesztett drótháló kerítés árak - különböző szemméretekkel.


Galvanizált és műanyaggal bevont drótból készült fém dekoratív háló. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! A horganyzott táblás rácsok nem csupán kerítéstáblaként használhatóak, hanem számos felhasználási lehetőséget rejtenek magukban: a táblás kerítések növényfuttatóként, design-elemként, tároló rekeszként is rögzíthetők kültéren, vagy beltéren.


A gyártás kiegészül különböző kerítés elemek, illetve más, huzalból készült egyéb termékek készítésével.

A Kft hét saját tulajdonú, nagyteljesítményű gyártó géppel rendelkezik, kettőt saját maguk fejlesztettek ki a nagyobb hatékonyság és a az egyedi igények kielégítése érdekében. Anyagminőségük: Ø4-mm-ig tábla típustól függően. A Casanet röpdeháló többféle osztással és magasságban kapható. A hegesztett háló esetében a második fontos kérdés a műanyag bevonat. A hálókat fa keretre U - szöggel, vagy 25xmilliméteres zártszelvényből készült fém keretre nagyfejű szegeccsel rögzítjük.


Kiegészítő: tető, vagy tető nélkül oldalsó és felső falként a Casanet hegesztett háló ajánljuk. A rendszerint bordázott acélszálakból hegesztett rácsháló a betonba ágyazva képes megnövelni a beton húzószilárdságát is. A madárháló magasság 1m, azaz 1cm.


FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ , BETON. HEGESZTETT KOCKÁS DRÓTHÁLÓ - A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS. KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON ! Vasháló árlista , súlytáblázat. A kiálló rész a kerítés tetejére illetve aljára egyaránt helyezhető. A kerítés tábla tetején mm függőleges tüskék találhatók.


Kerítéselem Kerítés Ágyásszegély Térkő Kapu Vadászkerítés Flora Kert Tolókapu Kétszárnyú Kapu Tina Sparta Fa Kerítés Fém Kerítés Kiskapu Horganyzott Termekválaszték Építés A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. Földvári kerítés honlapján! Célunk, hogy valamennyi kedves megrendelőnk bizalmát megszerezzük és elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk.

Akciós vadhálók, Euro Fence Strong, tekercses kerítés , akciós hegesztett háló , akciós fonott hálók, akciós tyúkháló, akciós méteres tekercses kerítések. Gépi fonatok ( kerítés fonat). Kerítés gyártása és forgalmazása ponthegesztett hálóból és drótfonatból nagy kapacitással szinte minden méretben, termelői áron.


Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra. Termékeink kiváló ár-érték arányú megoldást nyújtanak Állattartás kerítései között is, ha a tartósság és a megbízhatóság a fő szempont.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések