2016. augusztus 26., péntek

Szines csatorna árak

Színes alumínium ereszcsatorna, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Horganyzott ereszcsatorna, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Hajdúböszörmény - Balu Kft. Ereszcsatorna - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.


Eresz kiegészítőinket is itt válogathatja össze.

Az ereszcsatorna árak a termékek részletes leírása mellett találhatók. A Roofart Scandic félköríves, festett acél csatorna rendszer elemeit fokozott minőségi elvárások figyelembe vételével készítik, csúcsminőségű SSAB svéd acél felhasználásával. Alacsony a hőtágulása, a szélsőséges időjárást (nagy hideg- nagy meleg váltakozását) igen jól tűri, így kisebb az esély, hogy a csatorna elmozdul, vagy megtekeredik, stb. A csatorna színei jól összepárosíthatóak a házak, épületek színvilágával. A színválasztásnál igazodhatunk a homlokzat vagy a tetőburkolat.


Mennyiségi kedvezmények és folyamatos akciók. A feltüntetett árak az áfá-t NEM tartalmazzák! Színminta a galériában található! A fénykép csak illusztráció!

Az ereszek nemcsak az alapot óvják meg a rázúduló víztömegtől, de magát a tetőt is védik. Hiányuk miatt a vakolatot és a lábazatot áztató esővíz vagy hólé, rövid idő alatt komoly károkat okoz. Manapság az ereszrendszerek bőséges választékából válogathatunk, különböző anyagok és árak között. A fenti táblázatban felsorolt ereszcsatorna típusok közül a horganyzott 25-ös és 33-as rendszer raktárunkból bármikor elvihető, a többi típust kizárólag megrendelés után forgalmazzuk.


Tetőspecialista, tetőfedés mesterfokon, nem csak Debrecenben! Bádogozás, ácsmunka, élhajlítás, tetőfedő anyagok és eszközök, tetőfedő centrum Debrecen! Az árak az Áfát tartalmazzák!


Vásárlás: Kábelcsatorna árak , eladó Kábelcsatornák. Akciós Kábelcsatorna ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Több éves szakmai gyakorlattal foglalkozunk színesfém lemezek, horganyzott lemezek kis-és nagykereskedelmével, és az ezekből készült ereszcsatorna rendszerek forgalmazásával.


Colorferr horganyzott acél ereszcsatorna. Várjuk viszonteladók és kivitelezők jelentkezését! A függő ereszcsatornát mindíg úgy kell elhelyezni és rögzíteni, hogy a csatorna külső peremén túlfolyó csapadékvíz az épület homlokzati síkja előtt tudjon lefolyni ezért a fal felöli részen mm-rel magasabb legyen mint az.


Tisztasági festés árak. Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A színes alumínium ereszcsatorna-rendszer tartóelemei (csatornatartó és lefolyócsőbilincs) színterezett acélból készülnek!


A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban.

A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések