2016. augusztus 25., csütörtök

Bejárati ajtó zárbetét

A cilinderes zárakon kiképeznek egy a zárbetét befogadására alkalmas lyukat. Ezek a típusok zárbetét nélkül nem használhatóak ennek ellenére az eltérő ajtó vastagságok miatt szinte egyiknek sem tartozéka a zárbetét. Cilinderes zárat kell(ene) használni minden olyan ajtón, bejárati ajtón amellyel szemben.


Ez lehet vagy kulcsos kivitel. Fúrásvédett, törésvédett és finomnyitás ellen védett mindegyik zárbetétünk. Vékonyabb bejárati ajtókba, kertkapuba, garázsajtókba, pincékbe kiválóan alkalmasak.

Zárbetét bejárati ajtókba. A bejárati ajtó első védelmi vonala a zár, azon belül pedig a zárbetét. A zárbetét minősége, felépítése határozza meg, hogy milyen biztonsági követelményeknek felel meg, mennyire hosszú ideig áll ellent a betörési kísérletnek, a rongálási eljárásnak. Feladatát tekintve a legjobb biztonsági zárbetét is ugyanazt a feladatot látja el mint egy normál kivitelű zárbetét , azonban itt már nem 5-csap gondoskodik a zárbetét - és ezáltal a bejárati ajtó védelméről - hanem legalább 9-csap, melyekről általánosságban elmondható, hogy több csap is speciális kivitelű és.


A Dierre biztonsági ajtó csakis lakóparkokban, új építésű társasházakba van beszerelve. Akiknek ilyen ajtójuk van, szerencséjük van, hiszen ez egy közel 300. Ft-os bejárati ajtó , amit sajnos a mai építtetők egyáltalán nem szerelnek be, ezért szükséges a jó zárbetét a többi bejárati ajtóba. Bejárati ajtó zárbetét , többpontos biztonsági zár, fa biztonsági bejárati ajtó : A zárbetét kiválasztása is nagyon fontos, ugyanis vannak nagyon olcsó zárbetétek, amelyek később nagy gondot okozhatnak, amikor nem lehet őket kinyitni, sokszor csak ajtó károsításával, tönkretételével, így nem a betörők, hanem a saját életünket keserítjük el vele.


Az ajtó zárbetét az eredeti HiSec acél biztonsági bejárati ajtókhoz készült gyári zárbetét.

Nem utángyártott, hanem az ajtót gyártó gyárból származik. Az A méret az alőlap külső szélétől mért távolságot jelenti a zárbetét avagy a kilincstengely közepéig. Ezt a méretet mint dormass méret is említi a szakzsargon.


Ezen méret garantálja, hogy a záron a zárbetét számára kialakított nyílás egybe essen az ajtón lévő nyílással a mélységüket tekintve. Műanyag bejárati ajtók - Olcsó áron, különböző méretekben akár készletről is. Több 1műanyag bejárati ajtó készletről, olcsón!


A legjobb áron tud vásárolni tőlünk, postai úton történő kiszállítással, bejárati ajtó biztonsági zárbetétet, munkanapokon. A HiSec ajtó zárcseréjét akár házilag is el lehet végezni. Csavarhúzó, reszelő, és egy csípőfogó szükséges csupán hozzá.


A HiSec bejárati ajtó zárbetétjének a lemérése után a megrendelés már le is adható. A zárbetét beszerelése az alsó és a felső zártestekbe ilyenkor már az ügyfél feladata. Szinte bármilyen típusú bejárati ajtóba tudunk ügyfeleink számára zárbetétet kínálni, egyre nagyobb méretválasztékban és több különböző izraeli típusban.


Cégünk csakis izraeli zárbetéteket forgalmaz, mi mást nem tartunk. A biztonsági fokozatuk és a minőségünk minden esetben kiváló, olcsó egyszerű zárbetéteket nálunk nem talál, ilyenekkel nem foglalkozunk. Ha nem szereti, hogy a műanyag ajtót a kilincs felnyomásával kell zárni. A műanyag bejárati ajtó zárbetét kapcsán. Hogyan tegyük biztonságosabbá a műanyag bejárati ajtót?


HiSec ajtó ár aránya a többi bejárati ajtó mellett kecsegtető, esztétikai hatása magas, ránézésre, világít a kilincs így mindig beletalálunk a kulcslyukba, integrált csengő elérhető a széria tartozékai között, és a legtöbb felhasználó által imába foglalt pontos irányú zárásmód. Hisec ajtó zárcsere a biztonság kezdete Bejárati biztonsági ajtó alsó ,kilincsnél lévő zárszerkezete több ponton tartja a tokban az ajtó lapját.

Azért csak a tokban tartást emelem ki mert mert az eredeti ajtó zárbetét másra nem alkalmas de sokszor még a hívatott feladatát sem tudja ellátni. Akkor tekintsd meg az alábbi, akciós műanyag bejárati ajtóinkat most! A kedvező árban nem csak az ajtó , hanem egy (fehér) kilincs és egy ROTO minőségi zárbetét is benne van, amelyet ajándékba adunk a megrendeléséhez! Minőségi légkamrás műanyag bejárati ajtók kedvező áron.


A szintén Miskolcon található, a Soltész Nagy Kálmán utca 87. Bemutatótermünkben megtekinthetőek a forgalmazott ajtóink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések