2016. augusztus 15., hétfő

Oromszegély lemez felrakása

Az oromszegély elemekre a cserepek rátakarnak. A le­mezeket a cserepek alatt fércekkel rögzítik. Az 50-m hosszúságú elemek hossztoldását rátakarással képezik.


A süllyesztés nélküli oromszegély elemnél a cserepek mel­lett egy függőleges gát akadályozza meg a csapadék fedés alá kerülését. A zsindelytetők oromjának lezárásához szükséges elem, melyet az alátétlemez fölé kell helyezni és az orom teljes hosszában szegezéssel rögzíteni.

E spárga-feszítéssel minden eresz- lemez egy sorba kerül, s így egységes látványt kelt. Most megkezdhetjük az első lemez felrakását. A lemez oromszaru felőli oldalán kezdjük, az első hullámot szögezzük le az összes tetőléchez, így ez az él egy vonalba kerül az oromszegéllyel.


Bádogos termékek - Oromszegély lemez - ZSINDELY, alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza. Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós IKO zsindely ár 300. Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon.


Hogyan rakjuk fel az IKO zsindelyeket megfelelően? Ez a zsindely felrakási útmutató megmutatja a tetőfedőknek a különböző lépéseket: - zsindely alátétlemez felrakása - vápák.

Posts about oromszegély felrakása házilag written by balazsisandor. Avagy, milyen problémákkal fordultak hozzám az elmúlt évtizedben? Nagyon köszönöm a válaszodat, éppen ennyi az , amit reméltem. Szeretné egyedül felújítani tetőjét? Megoldás a “kiselemes cserepeslemez” Könnyű súlya és kis mérete miatt akár egyedül is felszerelheti az elemeket a tetőre.


Cserepeslemez széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek raktárkészletről azonnal vagy rövid határidővel méretre gyártva. Régi palatetők felújítását vállaljuk az ország. A videó bemutatja, hogy hogyan, milyen kiegészítő rendszerelemek felhasználásával lehet kialakítani a tető egyik fontos részét, az ereszvonalat. Kiváló tetőfedő alapanyag: erős, rugalmas és szép küllemű. Nem csak a zsindelyes tetőfedés esetén hasznos, hanem olyan lapostetőkön is alkalmazható, mely szomszédos a zsindellyel borított tetővel.


A nyitott vápákat vápatakaró lemez alkalmazásával célszerű kialakítani. Ez a jó tulajdonságokkal bíró, tartós. C-, Z- vagy kalap-profilokból készülnek.


Ha az „L” távolságot nem adja meg a terv, akkor azt a 2. Választható színek: Kiválasztás törlése. Nyitólap Építkezés, lakásfelújítás Tetőfedés, vízszigetelés, műanyag lemez Zsindely.

Csak az akciós termékek. A tetőfedés ezekkel könnyedén megvalósítható. Bitumenes zsindely, tetőcserép és más tetőfedő anyag óriási szín és forma választékkal megvásárolható.


Zsindely rögzítése: A bemetszések fölött cm-re horganyzott zsindely szeggel történik a rögzítés. A szegelés ideiglenes rögzítésre szolgál. A teljes felületen a tapadást és a beázás elkerülését a zsindelylapok nyári melegben történő összeragadása adja.


Csatorna szegély horganyzott oromszegély 25-ös keskeny cm-es, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések