2018. február 5., hétfő

Trapézlemez garázs

Természetesen a trapézlemez is különféle minőségben készülhet, mi kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, ezért is vállalunk minden garázsunkra év garanciát. A könnyűszerkezetes garázs másik fajtája a szendvicspanel garázs , ami lényegében egy szigetelt mobilgarázs. Ez a fajta jobban hasonlít egy. Ez egy egyszerű 5xméteres garázs , sima trapézlemez borítással, méteres ereszmagassággal, vaj színű, amit bézsnek is mondanak. Asszimetrikus nyíló szárnyakkal (az egyik szárnya nagyobb, másik kisebb), kilinccsel, biztonsági zárral.


Ennek van egy végigfutó kis küszöbje is, hogy a szárnyaknak legyen hova ütközni.

Színes trapézlemez garázs. A nálunk kapható garázsok mind színes trapézlemez oldalfallal készülnek, melyek a RAL színskála színeiben elérhetőek. A felhasznált trapézlemez kíváló minőségű, ezért is tudunk év garanciát vállalni a mobilgarázsainkra. Könnyűszerkezetes mobil garázs gyártása, telepítése országosan Ha az ön autója télen-nyáron kivan téve az időjárási viszonyoknak és olcsó, megfizethető megoldást szeretne, akkor jó helyen jár! Vállalkozását bővítené, csarnokot építene vagy újítana fel?


Gazdasági épületet tervez, időtálló burkolattal borítana kevésbé esztétikus épületrészeket, esetleg gondolkozik garázs vagy nyaraló hullámpala fedésének cseréjén? Szegecselés: az oldalfalakon a trapézlemez színével harmonizáló színes szegecsek Lemezborítás: I. A vázhoz szegecseléssel kerül rögzítésre a RAL színskálából kiválasztott T-trapézlemez. Kínálatunkban -féle színes lemezből választhat.

Konfigurátorunk segítségével megtervezheti garázsának színeit. Az egyes elemek különböző színei ( tető, oldalak, kapu, ajtó) a garázs árát nem változtatják. Az ön elképzelései alapján alakitjuk a garázs szinvilágát, hogy jól mutasson a környezetében. Mobilgarázsaink alap szerkezete hidegen sajtolt acélprofilokból készül, korrózió gátló alapozóval festve.


A vázszerkezetre alumínium szegecsekkel kerül rögzítésre a lemez, mely lehet horganyzott trapézlemez , vagy akril bevonatos színes trapézlemez RAL színskála alapján. Az elkészült elemek csavarokkal vannak egymáshoz. Rögzítés – garázs rögzítése az alaphoz, rögtön elvégzendő a garázs szerelése után. Szerelőink elvégezhetik a rögzítést betonhoz vagy földhöz.


A kezdetben fő tevékenységi körünk a német minőségi, másodosztályú szendvicspanelek beszerzése és hazai forgalmazás volt. Csarnok-, garázs -, műhelytetőt fedne? Akkor trapézlemez jó választás lesz az Ön számára! Emellett nagyszerűen használható falburkolatként mezőgazdasági tárolók, garázsok számára.


A hatalmas színválasztékból biztosan megtalálja azt a színt, amelyet Ön kigondolt. A trapézlemez népszerűsége töretlen az építészek körében, legyen szó csarnok, kerti tároló, mobil garázs vagy ipari létesítmény építéséről is. Gazdag színskálának (RAL színek) köszönhetően lehetőségeink korlátlanok a trapézlemez használata során.


Az általunk forgalmazott trapézlemez egyik lényeges. Megérkezett az új garázs. Videóra vettem nektek a teljes összeszerelést és elmondok pár hasznos információt is.


Hamarosan jön a folytatás.

A Maritom cég a funkcionális és olcsó lemezgarázsok és kutyakennelek vezető mobilgarázs gyártója. Sok éves tapasztalattal rendelkezik a szakmában és a részletekre is odafigyel. A nyári melegekre és a fényforrás növelésére gondolva, a garázs oldalára kis méretű PVC ablak is szerelhető. A horgonyzott lemezek különböző anyaggal vonhatók be.


A LemezOutlet azzal a céllal jött létre, hogy az ipari és lakossági vásárlókkal is megismertesse a fémlemezes termékekben rejlő lehetőséget, kiemelve a trapézlemez , cserepeslemezt, szendvicspanelt, ereszcsatornát és szelement. Oldalfalnak tetőpanelnak egyaránt használható. Szendvicspanelek forgalmazása nagy választékban és kedvező áron.


Kedvező egyéni feltételek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések