2018. február 14., szerda

Hangszigetelő gumilap

Hangszigetelő és rezgéscsillapító anyagok széles választéka. Budapest, Transzformátorgyár utca 1. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. A hangszigetelő lapok vastagsága mm. Akustik-foam hangszigetelő hab. Ecorubber rezgéscsillapító gumilap.


Hőszigetelő csőhéjak és lapok. Szintetikus kaucsuk lapok. Hőálló dróthálós kőz. H-P-ig, 7-óra között továbbra is nyitva tart!


Védi a sporteszközöket és a padlót a leeső súlyok által keletkezett ütéstől és zajtól. A gumilap az anyag vastagságának köszönhetően, egy tökéletes hő- és hangszigetelő meleg burkolat. A gumilapok könnyen, kézi fűrésszel méretre szabhatóak, szükség szerint le is ragaszthatóak. Karbantartása egyszerű, seprűvel. Kiemelten rugalmas gumilap : Barna színű, természetes gumi.


Kiemelkedő ellenállás kopás és elhasználódás ellen - használatos pl. Ezen típusú gumiburkolatok fitnesz-, kondi- és tornatermekben is alkalmazhatóak, csúszásmentes és rugalmas felületet biztosítva. Konditermekben a súlyzók leesésének csillapítására és a sporteszközök védelmére is hasznos tud lenni.


Tökéletes hő- és hangszigetelő meleg burkolat. A Fadepo Fatelepnél kapható kiváló minőségű fitnesz gumilap , fekete, vörös, zöld és kék színekben, elérhető áron. Az esetek többségében egészen extrém dB számokkal szoktak megrendelőink megkeresni, majd miután tisztázzuk a kívánt hangszigetelő ajtó megjelenését, súlyát é. Erős PVC-ből készült szőnyeg, hangszigetelő tulajdonságokkal.


Kúposan érdesített felület, mely gátolja a megcsúszási veszélyt. Gazdaságosan, külön rögzítés nélkül lehelyezhető. Kiváló hő-és hangszigetelő anyag.


Pozitív tulajdonsága, hogy nem ég, így tűz esetén megakadályozza annak terjedését. Közkedvelt, hiszen megfelelően véd a hidegtől és a melegtől egyaránt. Jól szigeteli a hangot. Mivel tekercsben kapható, könnyen szállítható. Az idő múlásával nem öregszik, tulajdonságaiból nem veszít.


A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Beltéri, fitnesz és kültéri sportpálya gumiburkolat. A gumiburkolat csúszásmentes és rugalmas aljzatot biztosít a fitnesz-, kondi- és tornatermekben. Rockwool Airrock XD kőzetgyapot hangszigetelő lemez mm vastagságban. A gyermek dobol, Ön viszont zongorázik?


Airrock termékekkel szobájuk falába, így garantáltan nem zavarják egymást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések