2018. február 28., szerda

Műanyag ablakpárkány méretek

Fehér műanyag párkány raktárról azonnal. Számos cég ígér raktárkészletről műanyag párkányt fehér színben, de utána jártunk, és sok helyen csak limitált mennyiségben, vagy csak adott méretben vásárolhatóak meg, de olyan is van, hogy csak egy hetes szállítási idővel tudnák biztosítani a párkányt. Egy egy maximum 250mm széles ablakpárkány esetén egy darab végzáró elegendő megfelezve a párkány mindkét oldalára. MŰANYAG ABLAKPÁRKÁNY FEHÉR, 124X25CM és még termék közül választhat a kategóriában.


Ablakpárkány méretek megadása Fontos!

A megadott szélesség és hosszúság a vízorr lelógást és a végzárókat is tartalmazza. Vásárlás előtt kérjük olvassa át a Vásárlás menete menűpont alatt található tudnivalókat! Emellett Alumínium és Lindab lemez párkányok minden esetben egyedi méretre készülnek a megrendelői igényeknek megfelelő anyag vastagsággal és RAL színterezéssel. Rövid határidő, gyors ügyintézés.


Az OBI áruháza elsőosztályú műanyag ablakok terjedelmes szortimentjével áll az Ön rendelkezésére, a hozzávaló összes tartozékkal kiegészülve, amelyek a beépítéshez valamint a használathoz szükségeltetnek. Szabványméretű ablakok esetében is először a szélességet, másodszor a magassági méretet adjuk meg. A műanyag ablakok napjainkban mind Magyarországon, mind világszerte a leggyakrabban beépített nyílászárók.

Nagyon sokan érdeklődnek nálunk azzal kapcsolatban, hogy van-e lehetőség raktárkészletről vásárolni műanyag ablakot. Eddig nemleges választ kellett adjunk az ilyen kérdésekre, de ért bennünk a gondolat, miért. Hogy milyen a jó műanyag ablak arról számos vita kering az interneten, de ha figyelembe vesszük a neves márkák által fejlesztett profilok paramétereit, akkor hamar kiderül, hogy sok műanyag nyílászáró mondvacsinált túlhalmozott légkamrái, bár hangzatosak nem biztos hogy az elvárásoknak megfelelően fog működni. Weboldalunkon széleskörű információkat talál a műanyag , alumínium és műkő párkányokról, azok végzáróiról. Műanyag ablak gyártás, beszerelés garanciával.


Szaküzletünkben mintákat, bemutatódarabokat talál, és kollégáink villámgyorsan elkészítik árajánlatát is! Az itt található műanyag nyílászáró árak kiváló minőségű német profilból, vagy rétegű üvegezéssel készült termékeinkre vonatkoznak. Fontos tudnia, hogy a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, amelyek a megrendelni kívánt műanyag nyílászárók mennyiségétől függően keveset ugyan, de változhatnak - akár lefelé is. Beépítünk családi házakba, panel házakba, vagy akár kisebb irodaépületekbe is műanyag nyílászárókat.


Az ajtók és ablakok gyártása minden esetben egyedi igények és méretek szerint történik, használt, bontott nyílászárókkal nem foglalkozunk. Minden ami műanyag nyílászáró. Miért érdemes műanyag ablakpárkányt választani? Tudjuk, hogy miért van szükség ablakpárkányra, az alábbiakban azonban azt szeretnénk bemutatni, hogy miért jó választás, ha műanyag ablakpárkány mellett döntünk.


Manapság egyre népszerűbbek a műanyag ablakpárkányok. Ezek az ablakpárkányok kialakításuknak.

Alumínium párkányok fehér és egyedi színben megrendelésre rövid határidővel. Fóliázott műanyag ablakpárkány alkalmazását azért nem javasoljuk, mert felületét színezett fólia díszíti. Sajnos rendkívül sérülékeny, akár egy véletlen mozdulat a cseréhez vezethet.


Cégünk magas szinten, több éves tapasztalattal a háta mögött foglalkozik ablakok, bejárati ajtók, nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával. Gyakran megtörténik, hogy az ablakpárkány és könyöklő beszerzése elmarad az építkezés zűrzavaros időszakában, ablakvásárláskor nem fordítunk rá kellő figyelmet, és később pótoljuk mulasztásunkat. Az ablakok tartozékai az ablakpárkányok és könyöklők.


Webáruházunkból rendelhető: élvédő, párkány, sarokprofil, takaróléc, burkolatváltó, szellőzőrács, lépcsőélvédő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések